Talp-reflex masszázs tanfolyam (50 órás)

 

talp-masszazs

A képzési idő: 50 óra

Indul: Október 15. 

Kedvezményes jelentkezési határidő: Október 9.

Oktatási napok: minden csütörtökön 16-tól 21 óráig.

A tanfolyam ára: 75.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 69.000 Ft

Jegyzet ára: 4.000 Ft, vizsgadíj: 5.000 Ft.

Mi a Talp-reflex masszázs?

A talp a test térképe, egy reflex-zóna, amelyen a teljes test minden szerve megtalálható. A két láb, a bal és a jobb test-félhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei, mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók. A középen elhelyezkedő testrészek, mint például a pajzsmirigy, mindkét talp belső felületén keresendők. A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A “közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók a szervek. A talp-reflexmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

Hatása, alkalmazhatósága:

Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer. Főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

Jelentkezem

talp-masszazs-v2-0A tanfolyam célja: Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces frissítő talp-reflexmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése: A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymás talpát masszírozva megtanulják, a masszázs bevezető és levezető fogásait, hogy a talpon a főbb reflexzónák hol helyezkednek el, azokat milyen sorrendben és milyen technikával masszírozzák. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit egy talpmasszázzsal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik. Mint pl. a talpmasszázs eredete, története, hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai, kiegészítő reflexzónák…stb.

Oktató: Kovács Lajos gyógymasszőr, oktató

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db törölköző, papucs, krém vagy olaj a masszírozáshoz, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

error: