Trigger pont masszázs tanfolyam

Képzési idő: 10 óra (1 óra elmélet, 9 óra gyakorlat)

Indul: szervezés alatt

Jelentkezési határidő: szervezés alatt

A tanfolyam ára: 20.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő teljes befizetés esetén 18.000 Ft.

Jegyzet ára: 2.500 Ft

A trigger és tender pontok a vázizomzatban és az izmot körülvevő szövetekben kialakuló, jól tapintható, érzékeny feszültség csomók. Ezek a borsónyi vagy annál nagyobb csomók helyi, illetve kisugárzó fájdalmat okozhatnak. A kutatások során kiderült, hogy az egyes izmokban kialakuló fájdalmas pontok (trigger pontok) és a kisugárzó fájdalom helye állandó. Ezeknek a fájdalmas pontoknak a feloldására az egyik leghatékonyabb módszer a trigger pont masszázs, mellyel krónikus fájdalmak is megszüntethetők.

A képzés célja: olyan masszőrök továbbképzése, akik anatómiai alapokkal már rendelkeznek, és az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek az általánosan és leggyakrabban problémát okozó trigger pontok kezelésére, ezzel kiegészítve és bővítve a masszázstudásukat.

A képzés menete
– tender és tirgger pontok kialakulása
– javallatok, kontraindikációk
– trigger pontok vizsgálata, kezelése a testen

Amit hozni kell:
– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
– 1 db lepedő vagy nagy törülköző
– kétrészes fürdőruha
– masszázsolaj (Nap-Ház Natura Boltban megvásárolható)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Előképzettség: a tanfolyam elvégzéséhez masszőri előképzettségre van szükség!

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap elküldésével, személyes kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján idegen nyelvű oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

A tanfolyam helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges

error: