Thai talp és kézmasszázs tanfolyam – Nuad Pan Boran

 

A tanfolyam ára: 40.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 36.000 Ft

Jelentkezési határidő: szeptember 13!

Időpont: szeptember 27-28!

Hétvégi képzés: 2 nap

A tanfolyam időtartama: 18 óra

péntek: 16:00 – 20:00

szombat: 09:00 – 20:00

Jegyzet ára: 2.000 Ft

Az ősi thai talpmasszázs egy holisztikus gyógyító technika, amely testi-lelki harmóniát és egyensúlyt biztosít. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energia-blokkok feloldását, az energia szabad áramlását. A 10 fő energia csatorna a fejtetőtől a talpakig futnak, ahol akupresszúrás pontokban érnek véget. Ezeknek a csatornáknak, pontoknak a stimulálásával képesek vagyunk a test-lélek egyensúlyát visszaállítani.

A masszázs hatására megnyugszik a lélek, felfrissül a talp és a láb. Javul a vér- és nyirokkeringés, a méreganyagok intenzíven távoznak a szervezetből. A thai talp és lábmasszázzsal számos betegség tünetei enyhíthetők, vagy gyógyíthatóak. Az immunrendszer erősödik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

A talpon és lábon mintegy 7.200 idegvégződés található, melyek a belső szervekkel, az egész testtel kapcsolatban állnak, így a masszázs serkenti a különböző szervek funkcióit.

A masszázs során kézzel és egy speciális thai masszázsbottal (kisdoktor) dolgozunk.

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek egy kb. 60 perces komplett thai talpmasszázst önállóan elvégezni.

Jelentkezem

Amire szükség van:

 • 2 db normál méretű törülköző
 • masszázskrém vagy olaj
 • kényelmes ruházat (a térdet szabaddá tudjuk tenni)
 • zokni, papucs

Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján

Jelentkezés előfeltétele: nincs

A képzés tematikája

Masszázs elmélet (3 óra):

 • thai masszázs eredete
 • energiapályák (Sen Lines) és kezelési pontok
 • a masszázs hatásmechanizmusa
 • a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (15 óra):

 • a talp és láb masszírozása
 • a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás.

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

 • Az oklevél kiállításához szükséges.
 • Az oklevél kiállításához szükséges.
error: