Naturabolt

Ízelítő termékkínálatunkból:

Élelmiszerek: glutén- és laktózmentes termékek, gabonafélék, lisztek, lisztkeverékek, paleo termékek, fűszerek, ízletes csemegék, termelői méz, szörpök, étrend-kiegészítők.

Gyógytermékek: teák, vitaminok, ezüstkolloidok, illóolajok, krémek.

Biotisztítószerek: mosódió, fehérítők, vízlágyítók, szappanok, tusfürdők.

Ajándéktárgyak: féldrágakő ékszerek, marokkövek, Feng-Shui kellékek, kerámiák, dekorációs kiegészítők, könyvek, füstölők…

A Méhpempő

Az a tény, hogy a Méhpempő fogyasztása a méhkirálynő fejlődését és létét kivételessé teszi, az 1960-as években fellendítette az érdeklődést a Méhpempő iránt. Azt állították a Méhpempőről, hogy csodaszer, a fiatalság és a hosszú élet elixírje. Manapság sem kevésbé árnyaltabb a kép, miközben azt is megismertük, hogy melyek a Méhpempő igazi erényei és felfedeztük a gyógyászatban betöltött valódi szerepét is.

Nem kétséges, hogy a Méhpempő kivételes táplálékkiegészítő, mely kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A méhherék és a dolgozók nyáron 4-6 hétig, míg télen maximum 5-6 hónapig élnek, ezzel szemben a méhkirálynő átlagos élettartama 3-4 év közölt mozog, sőt időnként akár 5 évig is elélhet. A méhkirálynő különleges képességekkel rendelkezik. Egy nap alatt képes annyi petét lerakni, mint amennyi a saját súlya. Az összes méh közül csak neki van női szaporítószerve, 16 nap alatt kel ki, míg a dolgozók 21, a herék pedig 24 nap alatt.

A dolgozó lárvája élete első öt napja alatt, amelyből három napig csak kizárólag Méhpempőt fogyaszt, ezerszeresére növeli a súlyát, a királynő lárvája, amely végig méhpempőt fogyaszt, több mint kétezerszeresére nő.

Honnan ered a Méhpempő?
A Méhpempő biológiai aktivitását, csak a 20. század második felében sikerült a tudósoknak liofilizációs eljárás alkalmazásával két évre meghosszabbítani. Ez teremtette meg az alapját a Méhpempő tárolásának és fogyasztásának.

A Méhpempő a fiatal dolgozó méhek garatmirigy váladéka, amely a méhek táplálására szolgál. A méhek életének harmadik napja után kezd működni az a mirigy, amely a méhpempőt előállítja, és elég gyorsan, a tizenegyedik naptól elsatnyul, így többé nem termel Méhpempőt. Ez alatt az idő alatt a fiatal méh ebből táplálkozik.

A Méhpempőnek fehéres színe van, zselés állagú váladék, amely gyöngyházfénnyel csillog. Íze erősen savanyú, szúrós, enyhén cukros. Az idő elteltével egyre sűrűbbé válik, és a színe is változhat, ha levegővel érintkezik.

yamuna fürdőbomba03

MÉREGTELENÍTS YAMUNÁVAL!

A fürdőbombákban lévő természetes citromsav feloldja és eltávolítja a már elhalt külső hámsejteket, gyorsítja ezek cseréit, ezáltal folyamatosan frissíti és regenerálja a bőr legkülső rétegeit. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, mély tisztító hatású. A bennük lévő növényi hatóanyagok pedig már az így felfrissített élő bőrt táplálják, puhítják, a citromsavval együtt beállítja bőrünk ideális pH értékét. Kiválóan méregtelenít.

Támogassa lelki egészségét! Ismerje meg a Manna cseppet!

Virágok információit tartalmazó természetes készítmény, amellyel
– Könnyebbé, nyugodtabbá teheti a mindennapokat
– Csökkentheti a stressz káros hatásait
– Megszabadulhat a múlt lelki terheitől
– Erősítheti lelki állóképességét

A termék megvásárolható a Nap-Ház Natura Boltban vagy az alábbi linken keresztül: kattintson IDE!

Éljen fájdalom nélkül! Próbálja ki a Kurkumin+Pro szimbiotikumot!

Szeretné megszüntetni az egészségét károsító gyulladásokat?
Szeretné megállítani szervezetében a “biológiai rozsdásodást”?
Elege van az ízületi fájdalmakból?
Szeretné helyreállítani a bélflóráját?

A termék megvásárolható a Nap-Ház Natura Boltban vagy az alábbi linken keresztül: kattintson IDE!


Dr. Herz Mesterbalzsam 250 ml

Segíthet a fájdalommal járó tünetek, fizikai sérülések, rándulás és a bőrirritációk kezelésében. Mesterséges színezéket- és illatanyagot, parabéneket, kőolajszármazékokat nem tartalmaz.


Vödrös Barco kókuszolaj 1000 ml

Sütés, főzés egészségesen! Az egészséges olaj sütéshez, főzéshez. Környezetbarát, utántöltős kiszerelésben is megvásárolható! Ajánljuk mindenkinek, aki egészségesen szeretne étkezni, a kímélő diétákba is kiválóan beépíthető. Jót tesz az immunrendszernek, az emésztésnek, a bőrnek, hajnak. Külsőleg és belsőleg is alkalmazható.


Györgytea keverékek

A keverék teák tiszta bükki gyógynövényekből készülnek, melyeket hagyományos módon, Gyuri bácsi útmutatásai alapján dolgoznak fel. Vegyszer- és ólommentes, kristálytiszta levegőjű hegyi rétek növényei ezek, melyekből frissítő és gyógyító teakeverékek készülnek. A receptek mindegyike Gyuri bácsi, a bükki füvesember találmánya.

Jelenleg a következő gyógyteákból tartunk: Diabess (cukorbetegeknek), apróbojtorjános teakeverék, cickafarkfüves teakeverék, citromfüves teakeverék, csalánleveles teakeverék, fehér akácvirágos teakeverék, fekete áfonyaleveles teakeverék, fekete ribizlileveles teakeverék, galagonyás teakeverék, kamillás teakeverék, kisvirágú füzikés teakeverék, közönséges galajos teakeverék, lándzsás útifüves teakeverék, macskagyökeres teakeverék, mezei zsurlós teakeverék, spanyolmeggy leveles teakeverék, tüdőleveles teakeverék, tyúkhúros teakeverék.

Látogasson el üzletünkbe! Sopron, Kossuth L. u. 2.
Scroll to Top