Indiai fejmasszázs tanfolyam

 

Képzési idő: 20 óra

Képzés: szombat és vasárnap 9:00-tól 17:00-ig

Indul: Január 30.

Kedvezményes jelentkezési határidő: Január 22.

 

A tanfolyam ára: 38.000 Ft, a kedvezményes jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 35.000 Ft

Nyomtatott jegyzet ára: 2.500 Ft

Digitális jegyzet ára: 1.000 Ft

Előképzettség:  nincs szükség előképzettségre

Vizsgadíj: nincs

Elvégezni legalább olyan jó, mint abban részesülni. Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége. Néhány alapmozdulattal lazító-nyugtató vagy serkentő-élénkítő hatást érhetünk el. Remek módszer arra, hogy lecsitítsuk a gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük a fáradt számítógép-kezelőt, és szeretteinknek kedveskedjünk vele.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és a bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál, nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását.

Jelentkezem

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

A tanfolyam kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

Helyszín és további információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.
error: