Meditációs intenzív önismereti tábor

Időpont: 2020. szeptember 30-október 4.

 ( szerdán 17 órától vasárnap kb. 14 óráig)

Indul: 2020.szeptember 30. szerda 16:00 óra

Jelentkezési határidő: 2020.szeptember 28.

A tábor ára: 77.000 Ft 

Jelentkezési határidőig történő teljes befizetés esetén 69.000 Ft

Diád kommunikációval és meditációval a teljesség felé

Intenzív bevezető a diádozásba és OSHO aktív meditációiba – 5 napos bentlakásos tábor

Amire hívlak, az tudatos megértés és valódi intimitás, problémamegoldási lehetőség, kapcsolatok rendezése, egy mélyebb rétegben tisztítás az elmében, látható előrelépés az életben a diád technika segítségével. A diád mellett az indiai misztikus, Osho aktív meditációit tanítom és gyakoroljuk: Dinamikus (Kaotikus) meditáció, Kundalini meditáció, Nataradzs (tánc)meditáció, Nadabrahma (tibeti zümmögés) meditáció, Mandala meditáció, Gibberis, Dimenziók Nélkül (Gurdjieff-mozgássor + szufi forgás) meditáció, Csakrahangok és Osho Vipassana meditáció.

Hogyan nyilvánulhat meg a teljesség a mindennapi életünkben?

– elégedettséget érzünk;
– tartalmasak és mélyek a kapcsolataink;
– megvalósulnak a céljaink, és másokat is felemelnek;
– kölcsönösen megértjük egymást másokkal;
– felelősséget vállalunk a tetteinkért, érzéseinkért, gondolatainkért, és tudatában vagyunk, hogy szabadon választunk minden pillanatban;
– egyfajta áramlás van jelen az életünkben, és egy természetes belső csend.

Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy teljesnek érezzük az életet.

A diád technika, amit a csoporton használni fogunk, egy kontemplatív kommunikációs technika. Könnyű elsajátítani. Egyszerű, ám annál erőteljesebb. Tiszta és lényegre törő. Segít keresztülvágni azokon a visszahúzó gondolati akadályokon, melyek gátként feszülnek közötted és mások között, állandóan elvonva a figyelmedet, akadályozva a céljaid elérésében, és amik egy perc nyugtot nem hagyva neked a háttérből mindig megmondják, mit és hogyan tegyél. A technika szétszedi a rögzült gondolati hálót és viselkedési mintákat, hogy azután egy új rendet hozhassál létre.

A csoporton, biztonságos környezetben, lépésről-lépésre, a saját élethelyzeteidet használva megtanulhatod, hogyan fejezd ki a lényeget önmagadról másoknak, és hogyan hallgass meg és fogadj be másokat ítélkezés, kritizálás nélkül, ami minden meghitt, bensőséges kapcsolat feltétele. Ebben foglak téged segíteni és támogatni a folyamat során.

A tiszta kommunikáció egyáltalán nem magától értetődő, sajnos nem kapjuk a kezünkbe a kulcsát a születésünkkel – ezt tanulni és gyakorolni kell, hogy képesek legyünk készségszinten alkalmazni.

A technika hatása sokrétű:

– Csökken a torlódó gondolatok okozta feszültség,
– majd lassan maguk a gondolatok maradnak el, hogy helyüket egyre inkább egy meditatív csönd vegye át.
– Ahogy tisztulnak a gondolataid az életed adott területeihez kapcsolódóan, úgy megindul egy áramlás azokon a területeken, majd jön az áttörés is.
– A diád technika őszinteségre tanít önmagaddal kapcsolatban, ami magabiztosságot ad.
– Megtanulsz megérteni másokat, miközben egyre teljesebben tudod kifejezni magad, és egyre inkább a lényeget – ami elengedhetetlen, ha tartalmas kapcsolatokat akarsz.
– Megtanulhatod, hogyan beszélj szabadon, visszatartások nélkül magadról, hogyan add magad a változó élethelyzetekben, közben pedig felfedezheted a valódi viszonyítási pontodat – igaz önmagadat.
– Megnyílsz és egyre inkább jelen leszel, ennek következtében pedig megváltoznak a kapcsolataid, és ezzel együtt minden megváltozik. Tudatosabb leszel, és ahogy egyre közelebb kerülsz a saját középpontodhoz, úgy kerülsz egyre közelebb másokhoz, természetesen és magától értetődően.

Kinek ajánlom:

– ha tele van a fejed újra és újra visszatérő gondolatokkal, és végre belső csendre vágysz
– nincs önbizalmad
– magányos, befelé forduló vagy, és szeretnél nyitni
– gyermekes szülőknek, pároknak, férj-feleségnek, pedagógusoknak, segítő foglalkozású szakembereknek
– útjukat kereső kamaszoknak
– szingliknek
– ha úgy érzed, hogy soha senki nem ért meg téged
– ha önmagad keresed, és tudni akarod, ki vagy valójában
– ha azt gondolod, attól leszel boldog, ha hatással vagy másokra (influenszerpalánták, figyelem!)
– ha üres az életed és szeretnéd tartalmassá tenni
– ha biztatásra van szükséged.

Kihagytam valamit?

A lehetőség a változtatásra mindig ott van benned. Gyere, és élj a lehetőséggel!

Megjegyzés:

A tisztító kommunikációs ciklusok 12 lépését az amerikai Charles Berner kommunikációs szakember dolgozta ki a XX. század hatvanas éveiben.
A diád görög eredetű szó, a jelentése ’kettő’, ’kettős’, ami a diád kommunikáció vonatkozásában azt jelenti, hogy két tudatos lény együtt dolgozik a kettőjük egységén, a teljességért.
A diád nem beszélgetés, nem tanácsadás és nem meditáció. A diád együttesen kontempláció ÉS kommunikáció, aminek az eredménye viszont lehet meditáció!
A diád felállás keretében végzett befejezett kommunikációs ciklusok és az ennek következtében létrejövő megértés eredménye:
alapfokon
a) egy folyamatosan tisztuló kommunikáció és az ezzel együtt járó bensőségesebb, nyíltabb személyes kapcsolatok lehetősége;
b) belső feszültségek enyhülése vagy adott esetben megszűnése;
c) tisztább gondolkodás és világosabb fogalomalkotás, növekvő intelligencia, ezzel együtt pedig növekvő döntési szabadság és képesség a személyes gondok megoldására;
haladó szinten
d) a 2500 éves klasszikus buddhista felfogás szerinti megvilágosodás személyes, közvetlen tapasztalása (4-14 napos Megvilágosodás Intenzív™ elvonuláson).

A kezdés előtt személyesen elbeszélgetek veled.

Ha tudsz, hozz magaddal polifoam matracot, takarót, esetleg hálózsákot, a feneked alá párnát, az aktív meditációkhoz, tánchoz kényelmes, felirat nélküli öltözéket.

Ha bármi kérdésed van, kérlek, hívj: (70)-365-8476

Jelentkezés előfeltétele: nincs

A tábort vezeti: Salek Zoltán

A táborra jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tábor a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, vagy a következő táborra automatikusan átvezetjük.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a program megnevezését!

A program helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges
  • Az oklevél kiállításához szükséges

error: