Dantian (kínai has) masszázs

Képzési idő:  8 -13:30 óráig

Időpont: 2021.április 10.

Kedvezményes jelentkezési határidő: március 27.

A tanfolyam ára: 20.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén 18.000 Ft.

Jegyzet ára: 2.000 Ft

A Dantian jelentése – különleges erővel rendelkező terület

A HKO tanításai szerint az életerő (Qi – csí) az energiapályákon (meridiánok) oszlik szét a testben. A betegségek a blokkolt energiapályákkal vannak összefüggésben. Akár a túl sok, vagy a túl kevés energia az érintett terület betegségéhez vezet és ez hatással lesz a test más részeire is.

A hasüregben elhelyezkedő szerveken végzett masszázs segít abban, hogy elérjük és feloldjuk ezeket az blokkokat és biztosítsuk a Qi szabad áramlását.

Ez a masszázs gyengéden (de mélyen) fizikai, érzelmi és szellemi szinten (holisztikus szemlélet) kezeli a szerveket annak érdekében, hogy hatékonyabban működjenek és gyógyítsák a feldolgozatlan negatív érzelmeket, melyeket életünk során elnyomunk.

Egy kezelés során az össze szervrendszer – emésztés, légzés, keringés, nyirok, ideg, endokrin, vizelet és reproduktív – kezelésre kerül.

A Dantian masszázs nem kezeli a tüneteket és nem próbálja meg gyógyítani a betegséget! A kezelés az egész személyre (test-lélek-szellem) vonatkozik. A HKO rendszerében minden szerv tárol különböző negatív érzelmeket. A szervek masszírozásával ezeket a felgyülemlett érzelmeket el tudjuk eltávolítani és így beindul a test öngyógyító mechanizmusa.

Különösen hasznos lehet

– stressz
– alvászavarok
– máj és epehólyag problémák
– vese problémák
– emésztési zavarok
– endometriózis
– termékenységi problémák (meddőség, alacsony spermaszám)
– szexuális problémák
– sérülés vagy trauma gyógyulásának felgyorsítása
– idegrendszeri betegségek (szorongás, depresszió, pánik és autoimmun betegség) esetén

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Előképzettség: a tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján idegen nyelvű oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

Amit hozni kell:

– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
– 1 db lepedő / takaró / nagy törülköző

A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.
error: