Kinesio tape ragasztás – alaptanfolyam

Képzési idő: 10 óra (1 óra elmélet, 9 óra gyakorlat)

Indul: 2021.április 11. 09:00 -től 18:00 -ig

Kedvezményes befizetési határidő: március 29.

A tanfolyam ára: 20.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő teljes befizetés esetén 18.000 Ft.

Jegyzet ára: 2.000 Ft

A kinesio tape terápia az egyik leghatékonyabb kezelési módszer mozgásszervi problémák esetén. Ficamok, húzódások, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor gyors, fájdalommentes és hatékony segítséget nyújthat. A különböző ragasztási technikák segítségével erősítő, regeneráló hatásit érhetünk el.. A szalagok szakszerű felhelyezése rendkívül fontos, ettől függ, hogy elérjük-e a kívánt hatást. Az alaptanfolyamon a leglényegesebb, a hétköznapi életben használható technikákat sajátítják el a hallgatók

A képzés menete
– a kinesio tape története, hatásmechanizmusa
– javallatok, kontraindikációk
– ragasztás a gyakorlatban (váll, kar, hát, lumbális szakasz, csuklyás, nyak, lábszár, térd, tenisz- és golfkönyök, nyirok)
A tanfolyam kezdete előtt célszerű a kar, lábszár, térd borotválása!

Amit hozni kell:
– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
– 1 db lepedő vagy nagy törülköző
– kétrészes fürdőruha
– 1 db kinesio tape (Nap-Ház Natura boltban megvásárolható)
– 1 db éles olló

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Előképzettség: a tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap elküldésével, személyes kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján idegen nyelvű oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

A tanfolyam helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.


Slider: freepik.com/prostooleh

error: