Alakformáló cellulit masszázs

Képzési idő: 15 óra 

3 óra elmélet (távoktatásban), 12 óra gyakorlat

Képzés: 9:00-tól 19:00-ig

Indul: szervezés alatt   

Kedvezményes jelentkezési határidő: .

A tanfolyam ára: 40.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő teljes befizetés esetén 36.000 Ft

Nyomtatott jegyzet ára: 2.500 Ft   

Digitális jegyzet ára: 1.000 Ft   

Alakformáló cellulit masszázs

A cellulit (narancsbőr) jellegzetes kötőszöveti egyenetlenség, mely a nők 90 %-át érinti. Jelentkezhet a csípőn, combon, hason illetve a felkaron is. Kialakulásának hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése is. A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, és ha nem működik megfelelően, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét.

A cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok a salakanyagokkal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, ezzel megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól.

A cellulit masszázs rendkívül felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, javítja a vérkeringést és a szövetek frissítését a szervezetben, segít eltüntetni a narancsbőrt. Karcsúsítja és átformálja a testet, a bőrt feszessé, puhává, selymessé varázsolja.

Jelentkezés előfeltétele: nincs

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő alakformáló cellulit masszázst és testtekercselést önállóan elvégezni.

Képzés tematikája
Masszázs elmélet (3 óra)
-cellulit kialakulásának okai
-cellulit típusai, fokozatai
-nyirokrendszer
-cellulit masszázs alapanyagai, eszközei
-kontraindikációk

Masszázs gyakorlat (12 óra)
-cellulit masszázs fogásai, menete
-a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

Vizsga (1 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van
-2 db lepedő
-1 db törülköző
-kókuszolaj (Nap-Ház Natura boltban megvásárolható)
-szilikon köpöly (Nap-Ház Natura boltban megvásárolható)
-kényelmes mozgást biztosító ruházat
-fürdőruha (2 részes)
-papucs
-folpack

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átvezetjük.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után magyar nyelvű tanúsítványt kapnak a hallgatók, mellyel egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészségmegőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki (TEÁOR 960401 – Fizikai közérzetjavító szolgáltatás).

A tanfolyam elvégzésekor angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján idegen nyelvű oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges
  • Az oklevél kiállításához szükséges

error: