Arolo

AROLO TIFAR©®

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energia-impulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Az AROLO©®

Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

AROLO I.©® – Tanfolyami díj: 15.500 Ft  A tanfolyam a jelentkezés függvényében kerül megszervezésre!

IDŐPONT: szervezés alatt.

jelentkezési határidő: folyamatos

A tanuló megismerkedik az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A kódszimbólumok segítségével hozzáfér a “páciens” különböző energetikai szintjeihez, és választ kap arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Jelentkezem

AROLO II.©® – Tanfolyami díj: 19.500 Ft  A tanfolyam a jelentkezés függvényében kerül megszervezésre!

IDŐPONT: szervezés alatt

Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző szintek energiastruktúráinak módosítása. Ennek tisztító, erősítő, megszüntető és harmonizáló hatása van a blokkokra, a viselkedési mintákra és a tanuló-folyamatokra. Lehetővé válik a karmikus folyamatok támogatása szimbólumokkal élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, homeopáthiás szerek és kozmetikumok megfelelő adagolásának ill. potenciáljának a kitesztelése.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Előfeltétele: AROLO I.©® fokozat elvégzése.

A tanfolyamok helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

forrás: R.A.I.

Jelentkezési lap

error: