R A I. AGM – AKTÍV SZELLEMI MÓDSZER

Az AGM – teljes magyar nevén Aktív Szellemi Módszer – egy könnyen megtanulható és hatásos egészségmegőrző módszer. Az alkalmazása során az elménk, szellemünk által energiákat megmozgatva tudunk segíteni problémákon. A tanfolyamsorozat koronája a 4. fokozat, ami egy egyedülállóan erőteljes technika, melyet a világon egyedül a R.A.I. tanfolyamán van lehetőség elsajátítani.

F. E. Eckard Strohm fejlesztette ki ezt az energetikai módszert, több mint 30 évvel ezelőtt. A több lépcsőből álló rendszer egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A tanfolyamsorozat lépcsőin végighaladva a tanuló lépésről lépésre egyre többféle módot sajátít el, hogy gyors segítséget tudjon nyújtani önmagának vagy másoknak.

Az Aktív Szellemi Módszerrel történő kezelés
nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak.
Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, 
beavatkozást

AGM – AKTÍV SZELLEMI MÓDSZER I.

INDUL: Szeptember 20.

A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemi Módszer történetével, az energetikai módszerek alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. Tisztázódnak olyan fontos, ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt is érintik. Ilyenek például a csakrák, Kundalini erő vagy a harmadik szem.
Gyakorlatok során a tanuló elsajátítja az Aktív Szellemi Módszer technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

Tanfolyami díj: 15.000 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Jelentkezem

AGM – AKTÍV SZELLEMI MÓDSZER II. 

INDUL: November 22.

A tanfolyamon teljessé válik az Aktív Szellemi Módszer alap technikája, és tovább bővülnek felhasználási lehetőségei. A tanuló megismerkedik az önkezelés és a távkezelés lehetőségével. A tanfolyam témája emellett az ásványok különböző hatásai, és felhasználási lehetőségeik.
Egy speciális avatással egy szellemi segítő kerül a tanuló mellé, aki segítséget tud nyújtani a kezelések során, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki, elősegítve fejlődését.

Előfeltétel: Aktív Szellemi Módszer I.

Tanfolyami díj: 15,000 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Jelentkezem

AGM – AKTÍV SZELLEMI MÓDSZER III.

INDUL: Szervezés alatt

Az Aktív Szellemi Módszer I. és II. szintjein megtanult alap technikák átismétlése után a tanuló új, speciális módszereket sajátít el. Megtanulja többek között a “lézer-technika” kivitelezését és felhasználási lehetőségeit.
A tanfolyam további ismereteket ad, melyek segítik a résztvevők személyiségének fejlődését.

Előfeltétel: Aktív Szellemi módszer II.

Tanfolyami díj: 24.500 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

A tanfolyamok helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

forrás: rai.hu

error: