R A I Aktív Szellemgyógyászat

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal. Az AROLO TIFAR-ral összekapcsolva például a páciensnek két úton segíthetünk: egyfelől a szellemgyógyászat a tünetek gyors enyhülését vagy megszűnését szolgálja, másrészt az AROLO a tüneteket kiváltó okot szünteti meg.

Aktív Szellemgyógyászat I.

INDUL: szervezés alatt.

A tanuló megismerkedik az Aktív Szellemgyógyászat történetével, alapjaival, lehetőségeivel és hatásmechanizmusával. A tanfolyamon szó van az egészség-betegség mélyebb, átfogóbb értelmezéséről, a pszichikai háttér jelzéseiről. Tisztázódnak olyan fontos ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt érintik. Ilyenek például a csakrák, kundalini erő vagy a harmadik szem. Gyakorlás során a tanuló elsajátítja az aktív szellemgyógyászat diagnosztikai és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezután hatékonyan kezelhet.

Tanfolyami díj: 13.500 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Jelentkezem

Aktív Szellemgyógyászat II. 

INDUL: szervezés alatt.

A tanuló megismeri az önkezelés lehetőségeit, technikáit; megtanulja, hogyan lehet távdiagnózist készíteni, és elsajátítja a távkezelés módszereit. Szó lesz a színek, kristályok hatásairól, alkalmazhatóságairól is. A beavatással egy szellemi segítő kerül mellé, aki segítséget tud nyújtani a gyógyításnál, és aki ezután mindig mellette marad, hogy támogassa és utat mutasson neki elősegítve fejlődését.

Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat I.

Tanfolyami díj: 13.500 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Jelentkezem

Aktív Szellemgyógyászat III.

INDUL: szervezés alatt

Az eddig tanult technikák átismétlése után a tanuló megismeri a gyógyítók személyiségjegyeit, majd új technikákat sajátít el. Megtanulja az energetikai injekció , a lézer-technika kivitelezésének módját, alkalmazásának lehetőségeit, és betekintést nyer a hipnózis alapjaiba.

Előfeltétel: Aktív Szellemgyógyászat II.

Tanfolyami díj: 24.500 Ft.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

A tanfolyamok helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

forrás: rai.hu

error: