Kínai masszázs (Tui Na) haladó szint

 

A tanfolyam időtartama: 10 óra

Részvételi díj: 22.000 Ft

Kedvezményes befizetési határidőig történő teljes befizetés esetén: 20.000 Ft

Indul: November 29.

Kedvezményes befizetési határidő: November 13.

Képzés: 9:00-18:00-ig

Kínai masszázs

A kínai masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, A kínai masszázs által használt fogásokból építették fel a különböző keleti típusú keleti masszázsokat (shiatsu, yumeiho…stb) és a nyugati típusú masszázsok sok-sok fogása is innen ered.

– A kínai masszázs ruhában, szárazon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat.
– A kínai masszázsnál kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.
– A kínai masszázs haladó tanfolyamon a kimozgatások kerülnek előtérbe. Bővül a test különböző területein végezhető manipulációk sora.

Jelentkezés előfeltétele: kínai alaptanfolyam elvégzése

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Utalás esetén a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését!

Tanúsítvány: a tanfolyam elvégzése után a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű Tanúsítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket kezelhetnek, masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal. Új vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitnesz – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Az igényelhető idegen nyelvű tanúsítvány ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

Amire szükség van
– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
– 1 db lepedő vagy takaró
– papucs

A tanfolyam helye és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.
error: