Életmódtábor

 

Öt napos Életmódtábor Sopronban!

INDUL: 2020 szeptember 09-10-11-12-13.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 10.

A Nap-Ház 5 napos, “saját élményt” nyújtó életmódtábort szervez, első sorban a természetgyógyászati oktatásban résztvevő tanulóinak, illetve minden érdeklődőnek aki szeretne:

  • saját tapasztalatot, élményt szerezni a természetes gyógymódokról.

  • gyakorlatban kipróbálni a vegetáriánus táplálkozást,

  • megismerkedni a természetgyógyászat különböző ágaival testközelből,

  • kiszakadni a mindennapi rohanó világból egy csendes környezetbe,

  • a természetben mozogni, kirándulni, eltölteni pár napot,

  • lélekben és szellemben is szeretne töltődni, relaxálni, megújulni…

Az életmódtábor a 11/1997. (V. 28.) Népjóléti Miniszteri rendeletnek megfelelően kapcsolódik a természetgyógyász képzéshez, a természetgyógyászati alapmodul vizsga előfeltétele.

Az életmódtábor lényege, a természetgyógyászati alaptanfolyamon elméletben megtanultak gyakorlati megtapasztalása, egy olyan zavartalan természeti környezetben ami csendes elvonulást, szó szerinti kikapcsolódást biztosít legalább öt napon keresztül.

A tábor ideje alatt csak vegetáriánus táplálkozást folytatunk, gyógyteákat, tiszta vizet, gyümölcsleveket fogyasztunk. Testben és lélekben is tisztulunk.

Mindennapos tornákkal, keleti mozgásgyakorlatokkal kezdjük a napot, relaxációval, meditációval fejezzük be.

Napközben megismerkedünk többek között a reflexológia, a kineziológia, az akupresszúra, a fitoterápia gyakorlati ismereteivel, megtapasztaljuk jótékony hatásaikat. Ezen felül lelki, spirituális utazásokat teszünk speciális technikákkal. Megismerkedünk a hangterápiával, bioenergetikával, radiesztéziával és a természetgyógyászat sok más területével.

Jelentkezem

A tábor időtartama: 5 nap/négy éjszaka (szerdától-vasárnapig)

Időpont: 2020. szeptember 09-10-11-12-13.

Helyszín: Sopron-Bánfalva (erdei környezetben)

A tábor díja: 75.000 Ft/fő, jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén 69.000 Ft

A tábor oktatói: Dr. Laborczi Gábor természetgyógyász(bioenergia), Belányi-Sztraka Éva természetgyógyász (fitoterapia, aromaterápia, masszázsterápia), Gáspár Brigitta  természetgyógyász(túravezető, fitoterápia, ajurvéda), Horváth -Szováti György  életmód tanácsadó(egészséges táplálkozás), Tóth György (hagyományos Kínai orvoslás), Kriston Szilvia Anna (médium, meditáció, lélekterápia).

Jelentkezni az oldal alján található jelentkezési lap elküldésével, személyes kitöltésével a Nap-Házban és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a tábor díjába beleszámít.) Ha a jelentkező a táborban való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tábor a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő időpontra automatikusan átkerül.

Részletfizetést nem tudunk biztosítani!

Jelentkezési lap

  • Az igazolás kiállításához szükséges.
  • Az igazolás kiállításához szükséges.
error: