Általános szerződési feltételek

Tanfolyami díjak, regisztrációs díj

Tanfolyamra való jelentkezés esetén a helyet a tanfolyamon való részvételre minimum a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével lehet biztosítani.

A regisztrációs díjat a tanfolyami díjba beleszámítjuk!

10.000 forint alatti tanfolyami díj esetén regisztrációs díj nincs, helyette a tanfolyam teljes összege fizetendő be.

A befizetést rendezheti személyesen a Nap-Házban, vagy átutalással is. Utóbbi esetén email-ben kérheti el tőlünk a bankszámla számot, ill. online jelentkezés esetén az automatikus válasz e-mailben elküldjük!

Bankszámlára történő fizetés esetén minden esetben kérjük a közlemény rovatban feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését.

A közlemény rovat hiányos kitöltése esetén nem vállalunk felelősséget a befizetett összeg elkallódásáért.

Ugyanakkor felhívjuk figyelmét arra is, hogy ha nem veszi fel velünk a kapcsolatot és (vagy) nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 10 napon belül, a jelentkezése törölődik az adatbázisunkból.

Fizetési akcióink a tanfolyam jelentkezési határidejéig történő teljes tandíj befizetése esetére vonatkoznak.

Fizetési határidő után történő befizetés esetén a kedvezményes tandíj már nem érvényesíthető.

A tanfolyam lemondása vagy a tanfolyamtól való távolmaradás esetén ha a jelentkező a tanfolyamtól annak megkezdése előtt legkésőbb hét nappal bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-át plusz a tanfolyamra befizetett díj 100% -át kérheti visszafizetésre, vagy kérésére egy másik tanfolyamra a teljes összeget levonások nélkül átvezetjük. Ezt összesen két alkalommal kérheti. Amennyiben nem vesz részt egyik tanfolyamon sem, a befizetett összeget elveszti. A tanfolyam megkezdése előtt 3-6 nappal való lemondás esetén a befizetett összegből visszafizetést nem kérhet, kérheti viszont a befizetett díj 50% -nak átvezetését egy másik tanfolyamra.

Három nappal a tanfolyam indulása előtt való lemondás esetén, vagy ha a már megkezdődött tanfolyamról többször igazolatlanul távol marad, vagy a képzést bármely okból megszakítja, a befizetett tandíjból visszatérítést nem kérhet.

Amennyiben a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Részletfizetés esetén a teljes tandíj kerül kifizetésre több részletben, a képzési szerződés szerint.

Jelentkezési határidő

Amennyiben weboldalunkon egy tanfolyam oldalán nem található jelentkezési határidő, de a tanfolyam indulásának dátuma fel van tüntetve, abban az esetben a jelentkezési határidő két héttel (14 naptári nappal) az indulási dátum előtt van. Ha ki van írva a tanfolyam oldalán a jelentkezési határidő, akkor az említett kéthetes meghatározás nem érvényes.

A tanfolyamokra jelentkezni a szabad helyek függvényében a jelentkezési határidő után is lehetséges, de a befizetési kedvezményeink ekkor már nem vehetők igénybe.

Terembérlés

A Nap-Házban lehetőség van termek bérlésére is az alábbiak szerint:

Az előzetesen megbeszélt programokra, egyeztetett időpontban az aktuális díjszabás szerinti árakon le lehet foglalni a termeket.

A foglaláshoz foglaló fizetése szükséges!

Lemondás esetén a foglalókét kifizetett összegből visszafizetés nem jár!

A foglaló a terembérleti díj 25% -a de maximum 5.000 Ft/nap, melyet a lefoglaláskor készpénzben vagy átutalással kell megfizetni.

A fennmaradó 75% ból minimum 25% -ot legkésőbb az esemény előtt 14 nappal kell megfizetni, készpénzben vagy átutalással. A további 50% megfizetése a foglalt időpont előtt legkésőbb 7 nappal válik esedékessé.

Terembérlés lemondása esetén a következő szabályt alkalmazzuk:

– harminc nappal az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a befizetett összeg egészét visszafizetjük (a foglaló kivételével), vagy a teljes befizetett összeg ( foglalóval együtt) egy új időpontra áttehető.

– 29 naptól 7 napig az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a befizetett összeg felét visszafizetjük (a foglaló kivételével), vagy a teljes összeg ( foglaló nélkül) az új időpontra áttehető.

– legalább négy nappal az esemény időpontja előtt történő lemondás esetén pénz visszafizetésre már nincs lehetőség, de egy új időpont egyeztetése esetén a befizetett összeg 50% -a az új időpontra áttehető, melyből a foglaló természetesen levonásra kerül.

– három nappal az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a pénz visszafizetésre már nincs lehetőség.

error: