Általános szerződési feltételek

Tanfolyami díjak, regisztrációs díj

Tanfolyamra való jelentkezés esetén a helyet a tanfolyamon való részvételre minimum a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével lehet biztosítani.

A regisztrációs díjat természetesen a tanfolyami díjba beleszámítjuk!

15.000 forint, vagy az alatti tanfolyam esetén regisztrációs díj nincs, helyette a tanfolyam teljes összege fizetendő be.

A befizetést rendezheti személyesen a Nap-Házban, vagy átutalással. Utóbbi esetén email-ben kérheti el tőlünk a bankszámla számot!

Bankszámlára történő fizetés esetén minden esetben kérjük a közlemény rovatban feltüntetni a jelentkező nevét és a tanfolyam megnevezését.

A közlemény rovat hiányos kitöltése esetén nem vállalunk felelősséget a befizetett összeg elkallódásáért.

Ugyanakkor felhívjuk figyelmét arra is, hogy ha nem veszi fel velünk a kapcsolatot és (vagy) nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, a jelentkezése törölődik az adatbázisunkból.

Fizetési akcióink a tanfolyam jelentkezési határidejéig történő teljes tandíj befizetése esetére vonatkoznak.

Fizetési határidő után történő befizetés esetén a kedvezményes tandíj nem érvényesíthető.

A tanfolyam lemondása vagy a tanfolyamtól való távolmaradás esetén ha a jelentkező a tanfolyamtól annak megkezdése előtt legkésőbb hét nappal bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-át plusz a tanfolyamra befizetett díj 100% -át kérheti visszafizetésre, vagy kérésére egy másik tanfolyamra a teljes összeget levonások nélkül átvezetjük. Ezt összesen két alkalommal kérheti. Amennyiben nem vesz részt egyik tanfolyamon sem, a befizetett összeget elveszti. A tanfolyam megkezdése előtt 3-6 nappal való lemondás esetén a befizetett összegből visszafizetést nem kérhet, kérheti viszont a befizetett díj 50% -nak átvezetését egy másik tanfolyamra.

Három nappal a tanfolyam indulása előtt való lemondás esetén, vagy ha a már megkezdődött tanfolyamról többször igazolatlanul távol marad, vagy a képzést bármely okból megszakítja, a befizetett tandíjból visszatérítést nem kérhet.

Amennyiben a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Részletfizetés esetén a teljes tandíj kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Jelentkezési határidő

Amennyiben egy tanfolyam oldalán nem található jelentkezési határidő, de a tanfolyam indulásának dátuma fel van tüntetve, abban az esetben két héttel (14 nappal) az indulási dátum előtt esedékes a jelentkezési határidő lejárta. Ha ki van írva a tanfolyam oldalán a jelentkezési határidő, akkor az említett kéthetes meghatározás nem érvényes.

A tanfolyamokra jelentkezni a jelentkezési határidő után is lehetséges, de a befizetési kedvezményeink már nem vehetők igénybe.

Terembérlés

Terembérlés lemondása esetén a következő szabályt alkalmazzuk:

– a befizetett összegből három ezer forintos adminisztrációs díj minden esetben levonásra kerül.

– legalább három héttel az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a befizetett összeg egészét visszafizetjük (a három ezer forintos adminisztrációs díj kivételével), vagy a teljes összeg egy új időpontra áttehető.

– legalább egy héttel az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a befizetett összeg felét visszafizetjük(a három ezer forintos adminisztrációs díj kivételével), vagy a teljes összeg az új időpontra áttehető.

– legalább négy nappal az esemény időpontja előtt történő lemondás esetén pénz visszafizetésre már nincs lehetőség, de egy új időpont egyeztetése esetén a befizetett összeg 50% -a az új időpontra áttehető, melyből az adminisztrációs díj természetesen levonásra kerül.

– három nappal az esemény időpontja előtt való lemondás esetén a pénz visszafizetésre már nincs lehetőség.

error: