Lávaköves masszázs tanfolyam

Mi a lávaköves masszázs?


Lávaköves Masszázs

A tanfolyam díja: 25.000 Ft

A tanfolyam  dátumai: Május 27. és Június 03!

– 2 alkalom – 2*10 óra

– 2 egymást követő szombat – 9-15 óráig

A lávaköves masszázs története mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket. Olajos masszázsról van szó, amelyet 40-50 C-ra hevített kövekkel végzünk. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

Hatása, alkalmazhatósága:

A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.
A masszázs csakra terápiával és indiai fejmasszázzsal fejeződik be. A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a szintén felmelegített csakra kövek, amelyek nemes kövek.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon résztvevők képet kapnak a lávaköves masszázs menetéről és egy olyan ősi múltra visszanyúló, de napjainkban már megújult formát öltött, alternatív masszázstecnnikát sajátítsanak el, amellyel a vendégeknek egy teljesen újszerű érzelmi és fizikai, holisztikus élményt nyújthatnak.

A tanfolyam felépítése:

A tanfolyamon résztvevők részletes elméleti és gyakorlati oktatást kapnak a lávaköves masszázshoz tartozó ismeretekről (a lávaköves masszázs eredete, kezelés általános hatásai, javallatok-ellenjavallatok, nyirokrendszer, bazalt kövek, nemes kövek, csakrák) és egymáson gyakorolva sajátíthatják el a lávaköves masszázs fogásait, technikáját.

Oktatók:

Kovács Lajos gyógymasszőr, oktató

Igény esetén lávaköves szett és lávakő melegítő készülék vásárolható a Natura boltban.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés:

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.
Részletfizetésre lehetőség nincs.

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

A lávaköves masszázs tanfolyam oktatási napjai:

Jelentkezési határidő: folyamatosan!

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat! Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a tanfolyami díj befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, olaj a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt: 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99-787833, 70-6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon: 9-17 óráig, Szombaton: 9-13 óráig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!