Lávaköves masszázs tanfolyam

Lávaköves Masszázs

A tanfolyam díja: 25.000 Ft

A tanfolyam  dátumai: 2018. február 10 és 24

Jelentkezési határidő: 2018. február 3.

• 2*10 óra (45 perc/óra)

 két szombaton 9-17 óráig

Mi a lávaköves masszázs?

A lávaköves masszázs története mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket. Olajos masszázsról van szó, amelyet 40-50 C-ra hevített kövekkel végzünk. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

Hatása, alkalmazhatósága:

A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

A masszázs csakra terápiával és indiai fejmasszázzsal fejeződik be. A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a szintén felmelegített csakra kövek, amelyek nemes kövek.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon résztvevők képet kapnak a lávaköves masszázs menetéről és egy olyan ősi múltra visszanyúló, de napjainkban már megújult formát öltött, alternatív masszázstecnnikát sajátítsanak el, amellyel a vendégeknek egy teljesen újszerű érzelmi és fizikai, holisztikus élményt nyújthatnak.

A tanfolyam felépítése:

A tanfolyamon résztvevők részletes elméleti és gyakorlati oktatást kapnak a lávaköves masszázshoz tartozó ismeretekről (a lávaköves masszázs eredete, kezelés általános hatásai, javallatok-ellenjavallatok, nyirokrendszer, bazalt kövek, nemes kövek, csakrák) és egymáson gyakorolva sajátíthatják el a lávaköves masszázs fogásait, technikáját.

JelentkezemOktató: Kovács Lajos gyógymasszőr, oktatóIgény esetén lávaköves szett és lávakő melegítő készülék vásárolható a Natura boltban.Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.Jelentkezési határidő: folyamatos!A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat! Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a tanfolyami díj befizetésével válik hivatalossá.Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitnesz centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ezek ára 2.500 Ft/db.A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, olaj a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!További információk:Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99-787833, 70-6090117Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.