Naturabolt

 

Ízelítő termékkínálatunkból:

Élelmiszerek: glutén- és laktózmentes termékek, gabonafélék, lisztek, lisztkeverékek, paleo termékek, fűszerek, ízletes csemegék, termelői méz, szörpök, étrend-kiegészítők.

Gyógytermékek: teák, vitaminok, ezüstkolloidok, illóolajok, krémek.

Biotisztítószerek: mosódió, fehérítők, vízlágyítók, szappanok, tusfürdők.

Ajándéktárgyak: féldrágakő ékszerek, marokkövek, Feng-Shui kellékek, kerámiák, dekorációs kiegészítők, könyvek, füstölők…

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

20120628-hazitunder-mehpempo-termeszetes-remeny-meddo-paroknakA Méhpempő

Az a tény, hogy a Méhpempő fogyasztása a méhkirálynő fejlődését és létét kivételessé teszi, az 1960-as években fellendítette az érdeklődést a Méhpempő iránt. Azt állították a Méhpempőről, hogy csodaszer, a fiatalság és a hosszú élet elixírje. Manapság sem kevésbé árnyaltabb a kép, miközben azt is megismertük, hogy melyek a Méhpempő igazi erényei és felfedeztük a gyógyászatban betöltött valódi szerepét is.

Nem kétséges, hogy a Méhpempő kivételes táplálékkiegészítő, mely kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A méhherék és a dolgozók nyáron 4-6 hétig, míg télen maximum 5-6 hónapig élnek, ezzel szemben a méhkirálynő átlagos élettartama 3-4 év közölt mozog, sőt időnként akár 5 évig is elélhet. A méhkirálynő különleges képességekkel rendelkezik. Egy nap alatt képes annyi petét lerakni, mint amennyi a saját súlya. Az összes méh közül csak neki van női szaporítószerve, 16 nap alatt kel ki, míg a dolgozók 21, a herék pedig 24 nap alatt.

A dolgozó lárvája élete első öt napja alatt, amelyből három napig csak kizárólag Méhpempőt fogyaszt, ezerszeresére növeli a súlyát, a királynő lárvája, amely végig méhpempőt fogyaszt, több mint kétezerszeresére nő.

Honnan ered a Méhpempő?
A Méhpempő biológiai aktivitását, csak a 20. század második felében sikerült a tudósoknak liofilizációs eljárás alkalmazásával két évre meghosszabbítani. Ez teremtette meg az alapját a Méhpempő tárolásának és fogyasztásának.

A Méhpempő a fiatal dolgozó méhek garatmirigy váladéka, amely a méhek táplálására szolgál. A méhek életének harmadik napja után kezd működni az a mirigy, amely a méhpempőt előállítja, és elég gyorsan, a tizenegyedik naptól elsatnyul, így többé nem termel Méhpempőt. Ez alatt az idő alatt a fiatal méh ebből táplálkozik.

A Méhpempőnek fehéres színe van, zselés állagú váladék, amely gyöngyházfénnyel csillog. Íze erősen savanyú, szúrós, enyhén cukros. Az idő elteltével egyre sűrűbbé válik, és a színe is változhat, ha levegővel érintkezik.

yamuna fürdőbomba03MÉREGTELENÍTS YAMUNÁVAL!

A fürdőbombákban lévő természetes citromsav feloldja és eltávolítja a már elhalt külső hámsejteket, gyorsítja ezek cseréit, ezáltal folyamatosan frissíti és regenerálja a bőr legkülső rétegeit. Megakadályozza a baktériumok elszaporodását, mély tisztító hatású. A bennük lévő növényi hatóanyagok pedig már az így felfrissített élő bőrt táplálják, puhítják, a citromsavval együtt beállítja bőrünk ideális pH értékét. Kiválóan méregtelenít.

error: