Ezoterikus tanfolyamok

 

új arolo gombAROLO TIFAR©®

Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat. Az AROLO©® Energetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki.

új angyal gombANGYAL

Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és Esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.

új reiki gombREIKI

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretet-teljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is. Itt kell megemlítenünk, hogy a Reiki kínálati piacán uralkodó széles és áttekinthetetlen sokszínűségben és az ezzel járó bizonytalanságban a R.A.I. a folytonosságával és világos képzési tematikájával szilárd vezetőhelyet ért el.

új szellem gombAKTÍV SZELLEMGYÓGYÁSZAT

F. E. Eckard Strohm több, mint 30 évvel ezelőtt fejlesztette ki az általa “aktív szellemgyógyászatnak” nevezett energetikai gyógyító rendszert, mely az alkalmazás egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki. A több lépcsőből álló rendszer fokozatai egymásra épülnek, egyre mélyebbre vezetve a tanulót a szellemgyógyászat rejtelmeibe. A tanuló így lépésről lépésre jut el oda, hogy gyors segítséget nyújthasson akut, konkrét problémák esetén és célzott támogatást nyújtson a gyógyulást elősegítve. Sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal.

csikungCSIKUNG KURZUS

A CSI /chi, qi, kí, prána, univerzális életenergia, léterő, stb/ az az erő, mely mindent áthat, minden látható és láthatatlan dolog belőle van. Anyag, erő, információ. Test, lélek, szellem. Táplál, gyógyít, tanít. Ahol összegyűlik, megjelenik valami a világban, s ahol ritkul, ott pedig eltűnik a szokvány érzékek számára. A KUNG, derekas fáradozást, gyakorlatozást jelent annak érdekében, hogy az ember megismerje a természet törvényszerűségeit, s felhasználva ezt a tudást, befolyással tudjon lenni önmaga és a világ sorsára.
Információk a 2 napos tanfolyam díjáról és időpontjáról továbbiakban a Csikung oldalon.

error: