Access Bars Kurzus

Mi az az Access Bars Tanfolyam?

Ez az Access Consciousness™ egyik alap tanfolyama. Itt olyan egyszerű technikákat és eszközöket kapsz, amivel rövid idő alatt, hatékonyan, könnyedén alakíthatsz át olyan dolgokat az életedben, amit eddig mással nem sikerült.

Mi a szösz az az Access Consciousness? Itt egy rövid videó:
https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw

Az Access Bars™ a fejen lévő 32 pont, amelyeket ha könnyedén megérintenek, pozitív változásra serkentik az agyat, és töredezettség-mentesítik a stressz, a gondolatok és érzelmek elektromágneses összetevőit. Annyira egyszerű, hogy a gyerekek is meg tudják tanulni! Szóval neked is menni fog! :)

Szeretnél több örömöt, könnyedséget megélni, több választással, lehetőséggel rendelkezni az életedben? Jó lenne kevesebb stressz, kevesebb negatív gondolat?

A Bars kezelés eredményeként ezek megjelenhetnek az életedben!

Az Access Bars hatásai tudományosan bizonyítottak, mindenkinél egyéniek, és kezelésről kezelésre különbözőek. Azonban a kezelés befogadóinak beszámolói alapján az Access BARS kezelés segíthet a következőkben:

• A fizikai egészség javítása
• Stressz csökkentése és tisztább gondolkodás
• Fokozott motiváció és könnyebb kommunikáció
• Az öröm, boldogság, hála, kedvesség és béke érzéseinek jelentős növekedése
• Mélyebb relaxáció és pozitív hatás a migrénre és álmatlanságra
• Javuló mentális egészség: a depresszió, pánikrohamok, figyelemhiányos zavar (ADD), figyelemhiányos hiperaktivitás zavar (ADHD) és obszesszív-kompulzív zavar (OCD) tüneteinek csökkenése
• Nagyobb intuitív éberség

Az első Access Bars kezelést Gary Douglas (az Access Consciousness alapítója) végezte több, mint 30 évvel ezelőtt. Azóta 173 országban terjedt el, és több mint 10.000 képzett Access Bars facilitátorral büszkélkedhet világszerte. További információ www.accessconsciousness.com/bars

Egy videó a Barsról:
https://www.youtube.com/watch?v=uk9KTJL_SZc

ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw

és ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

“2019 januárjában voltam az első Bars tanfolyamomon. Azóta, az elmúlt másfél év alatt jelentős átalakulások történtek az életemben, és mindez olyan könnyedén, simán ment! Nagy szerepe volt és van ebben az Access eszközök használatának, amit itt a tanfolyamon elkezdesz elsajátítani, gyakorolni. Több önbizalmam lett, rendbe jött a párkapcsolat területe, fájdalmaim múltak el a testemből, korábban feladott dolgokat volt bátorságom újrakezdeni, könnyebb a kommunikáció, és még sorolhatnám…

Az fantasztikus, hogy milyen egyszerűen és könnyedén alakultak át dolgok. Tényleg, néha utólag csodálkoztam rá, hogy így is lehet!” –
Szalai Krisztián

Az, hogy mi változik meg a Bars és az eszközök hatására, teljesen egyéni. Tőled is függ, hogy mit és hogyan, milyen gyakorisággal használsz, miután elvégezted a tanfolyamot. Azt mondanám, ez olyan, mintha vennél egy szuper autót, amivel száguldani lehet, ami nem mutatkozik meg, ha csak bent áll a garázsban. Gyakorolni érdemes, és belejönni, játszani a kérdésekkel, a tisztító mondattal… Olyan ez, mint egy izom, amit eddig nem használtál. A tudatosság izma. Minél többet gyakorlod majd, annál könnyebben megy, és annál erősebb az az “izom”.

Itt nem kell dogmákat követned, az eszközök ahhoz segítenek hozzá, hogy még inkább önmagad legyél.

“Megerősíteni az embereket, hogy tudják, hogy tudnak, és hogy tudják, amit tudnak.”

Ez az Access egyik jelmondata. Nem követel tőled kizárólagosságot, ha van már eszközöd, módszered, utad, használhatod/követheted továbbra is. Ezáltal csak minden könnyebbé válik az életedben.

Az életed bármelyik területén könnyeden tudsz elérni tartós változásokat. Olyan beragadt területek, energiák is megmozdulhatnak, amik eddig semmi mással nem. Lehet, hogy jobban alszol, kevesebb lesz a stressz, tisztább a fejed, elmúlik az aggódás, félelmek, szorongás. Jobban teljesítesz, a tested egészségesebbé válik, változik az anyagi helyzeted, kapcsolataid…

Te mit szeretnél?

A tanfolyamon két kezelést adsz és kettőt kapsz. A végére okleveles Bars kezelő leszel az Access Consciousness rendszerében. Használhatod a családod, barátaid körében, gyerekeiden – vagy ők rajtad, ha eljönnek megtanulni.

Indíthatsz vele kezelői praxist, vagy kiegészítheted már meglévő tevékenységedet a Bars kezeléssel, mint új szolgáltatással.

A tanfolyamhoz kézikönyv is jár, tele hasznos eszközökkel, kérdésekkel – ezekről bővebben hallasz majd ezen a napon -, amik által bármit átalakíthatsz az életedben. Neked is van olyan, ami jobb lehetne?

Befektetésed önmagadba (nemzetközileg meghatározott díjazás):

Első alkalommal, felnőtteknek 65.000 Ft
Ismétlőknek, 15 – 18 év közöttieknek 32.500 Ft
15 év alattiaknak egy felnőtt résztvevővel díjmentes.

A helyedet 15.000 Ft előleg (vagy a teljes összeg) átutalásával tudod biztosítani, az alábbi számlaszámra. A fennmaradó összeget a helyszínen is befizetheted.

16200106-11594963 Magnet Bank
Közleménybe írd: Bars tanfolyam Sopron

Előzetes jelentkezés szükséges!
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

Szalai Krisztián Bars Facilitátor
+36703818700
krisztian.szalai@gmail.com

Kálmán Évi
+36203850480
kalmaneva1@gmail.com

A tanfolyammal kapcsolatos kérdéseiddel fordulj hozzánk bátran!

error: