Tóth Tünde

Tóth TündeSzeretettel üdvözlöm!

Tóth Tünde vagyok, kineziologus, játék-és EFT-terapeuta, fejlesztő pedagógus.

Több mint 20 éve pedagógusként kezdtem foglalkozni tanulási – magatartási nehézségekkel küzdő gyermekekkel. A probléma okát keresve jutottam el 2001-ben a Brain Gym módszerhez, mely egy keresztcsatornát erősítő, ezáltal figyelem – koncentrációt segítő torna. Módszertanát Magyarország egyik legismertebb oktatójától sajátítottam el.

 

2002. – Caroll Ann Hontz „a Kineziológia magyarországi meghonosítójának tanítványától tanulhattam meg a One Brain módszert, melynek hatékonysága munkám során folyamatosan lenyűgöz. Hosszú éveken keresztül tanulmányoztam a kineziológia mélységeit, hogy megteremtsem módszerem alapjait.

2004. – Magyar Pszichodráma Egyesület/Gyermekkori élmények és Gyermek-pszichodráma
2006. – Gyermeki szorongások oldása – Játékterapeuta képzés/Magyar Individual Pszichology Egyesület

Ezen ismeretek kapcsán kialakítottam azt a sajátos módszert, mely által pedagógiai, pszichológiai és természetgyógyászati megközelítésben több szempontú kezelést végzek. A pozitív visszajelzéseken felbuzdulva és a megnövekedett igények következményeként ezzel a komplex módszerrel jutottam el óvodákba, iskolákba, ahol tréningeket tartok nevelői és szülői értekezleteken. Sikerek eredményeként léptem tovább, hogy a stresszek, félelmek okozta nehézségekkel küzdőknek segítségére legyek.

Játékterapeutaként a Gyermekek pszichoszomatikus tüneteinek szakértőjévé váltam.

2009-től a Nyugat- Magyarországi Egyetem / Életmód- tanácsadó szakának hallgatóit a kineziológia stresszoldó gyakorlataira oktatom.
2010-től az ETI Természetgyógyász vizsgájára készítem fel a hallgatókat.
Előadásokat tartok Bécsben, az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete által működtetett iskolában.
2012-től EFT- terapeutaként még hatékonyabban tudok a pszichés blokkok oldásában segíteni.

Jelenleg Egerben, Szombathelyen, Sopronban és Ausztriában/ Eisenstadt, Bécs/ dolgozom.
Személyesen és Skypon tudok találkozni pácienseimmel.

Gyakorlatomban számtalan szorongó, különböző pszichés nehézségekkel, pszichoszomatikus tünetekkel küzdő gyermek és felnőtt vált harmonikussá, eredményessé, sikeressé. Minden kezelésem, tanfolyamom az emberek önbizalmának és önértékelésének, valamint öngyógyító erőinek felébresztését és rövid időn belül az önálló gyógyulás és boldogulás elérését célozza. Boldog vagyok, ha segíthetek és utat mutathatok azoknak az embereknek, akik tenni akarnak magukért.

 

A módszer hatékony

Ám a csoda benned van,

Mert csak Te valósíthatod meg vágyaidat!