Thai talp és lábmasszázs – Nuad Pan Boran

A tanfolyam ára: 40.000 Ft, a jelentkezési határidőig befizetve: 36.000 Ft

Jelentkezési határidő: szervezés alatt!

Időpont: szervezés alatt!

Hétvégi képzés: 2,5 nap

A tanfolyam időtartama: 25 óra

péntek 16:00 – 20:00

szombat-vasárnap: 9:00 – 17:00

Jegyzet ára: 2.000 Ft

Az ősi thai talpmasszázs egy holisztikus gyógyító technika, amely testi-lelki harmóniát és egyensúlyt biztosít. A thai talp és lábmasszázs egy olyan kezelési technika, melynek segítségével a fizikai közérzet javítása mellett a Sen (energia) csatornákat megnyitjuk, ezzel elősegítve az energia-blokkok feloldását, az energia szabad áramlását. A 10 fő energia csatorna a fejtetőtől a talpakig futnak, ahol akupresszúrás pontokban érnek véget. Ezeknek a csatornáknak, pontoknak a stimulálásával képesek vagyunk a test-lélek egyensúlyát visszaállítani.

A masszázs hatására megnyugszik a lélek, felfrissül a talp és a láb. Javul a vér- és nyirokkeringés, a méreganyagok intenzíven távoznak a szervezetből. A thai talp és lábmasszázzsal számos betegség tünetei enyhíthetők, vagy gyógyíthatóak. Az immunrendszer erősödik, beindul a szervezet öngyógyító folyamata.

A talpon és lábon mintegy 7.200 idegvégződés található, melyek a belső szervekkel, az egész testtel kapcsolatban állnak, így a masszázs serkenti a különböző szervek funkcióit.

A masszázs során kézzel és egy speciális thai masszázsbottal (kisdoktor) dolgozunk.

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek egy kb. 60 perces komplett thai talpmasszázst önállóan elvégezni.

Amire szükség van:

  • 2 db normál méretű törülköző
  • masszázskrém vagy olaj
  • kényelmes ruházat (a térdet szabaddá tudjuk tenni)
  • zokni, papucs

Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján

Jelentkezés előfeltétele: nincs

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű bizonyítványt kapnak (igény esetén német és angol nyelven is kérhető), önálló vállalkozást indíthatnak, vagy a már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (9604 – fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fittness-wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban vállalhatnak munkát.

A képzés tematikája

Masszázs elmélet (5 óra):

  • thai masszázs eredete
  • energiapályák (Sen Lines) és kezelési pontok
  • a masszázs hatásmechanizmusa
  • a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (20 óra):

  • a talp és láb masszírozása
  • a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás.

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

További információk: Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17-ig, hétvégén: 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el!

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.