Thai masszázs tanfolyam

A thai masszázs nagyban különbözik a svéd masszázstól,” jóga masszázsnak” is nevezik, utalva ezzel a jógával és Indiával való szoros gyökereire. Hasonlóan a jógához, földön, kényelmes öltözetben ászanákat, nyújtásokat használunk kiegészítve a jóga, chikung, az akupresszúra, a reflexológia valamint az oszteopátia technikáit a buddhista vipassana meditációval.

Ezen tanfolyam fő célja, hogy a fizikai alkatodnak leginkább megfelelő masszázs-fogásokat sajátíthass el a testhasználatod fókuszában. Akár laikusként jössz akár már elvégeztél alaptanfolyamot, ez a képzés segítségedre lehet, hogy másképp lásd és érintsd az emberi testet.

Ez azt jelenti, hogy segíthetek úgy áttervezni a mozgáskultúrádat, hogy kevesebb energiát használj el a sajátodból, csökkentsd az ízületi sérülések kockázatát… hogy a vendéged ez által egy teljesen más érintés érzetet kapjon.

A már berögzült masszázstechnikáidat finomítani azáltal tudjuk, hogy a teljes test szintjén gondoljuk újra a fogásokat, úgy, hogy a testedben minél több tér keletkezzen, mondjuk a gerinccsigolyák közti hely megnövelésével medencesüllyesztés/billentés által. A tested egyedi, ezért az, hogy – az említett példánál maradva – a medencédet a te esetedben előre vagy hátrafelé ergonomi-kusabb billenteni, ezt célozza meg a testre szabás, a testolvasás gyakorlata által.

A mozgás szervrendszere a kötőszövet… testolvasás alatt megfigyeljük a csontok és a lágyszövetek helyzetét aktív és passzív helyzetben is. Ez abban is a segítségedre lesz, hogy a vendéged testén is képes leszel meglátni mélyebb összefüggéseket és ennek függvényében alkalmazni tudásodat pl. ott végzel csak nyújtást ahol szükség is van rá.

A tartásod a kiinduló pontja annak, hogyan lépsz be a mozdulatba, ezért előtte megnézzük, milyen szögbe állítsuk az ízületeket és a gerincet.

A testhasználatod ennek folytatása, a tudatos teljes testjelenlét a mozdulat során, amit összehangolunk a gravitációval.

A tested pontos pozíciója a vendéged testéhez viszonyítva befolyással van arra, hogy a fogásod a masszírozott testében épp hol és milyen hatást fejt ki valamint hogy neked mennyire lesz egyszerű a fogást kivitelezni.

A non dualitás, nem a kettősség gyakorlatát átültetve a masszázsba kapcsolódunk egymáshoz, megértve egyek vagyunk, ezáltal megjelenik az együtt érzés, az elfogadás és a szerető kedvesség a jelenben.

Oktató: Gunics Zsuzsanna – Természetgyógyász, Thai masszőr

A tanfolyam díja: 60.000 Ft (Egy összegben 55.000 Ft)
Jegyzet ára: 2.000,- Ft

Vizsgadíj: 5.000,- Ft

Időtartama: 4 alkalom –  óra – 4 nap – 4*10 óra. Minden nap 9-18 óráig.

2 egymást követő Szombat – Vasárnap vagy 2 egymást követő Kedd – Szerda.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)

Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.


Jelentkezési határidő: folyamatosan!

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, papucs és íróeszköz jegyzetfüzet a jegyzeteléshez. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.

Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17 óra, hétvégén 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.