Talp-reflex masszázs tanfolyam

Mi a Talp-reflex masszázs?

A talp a test térképe, egy reflex-zóna, amelyen a teljes test minden szerve megtalálható. A két láb, a bal és a jobb test-félhez igazodva egységet képez. A kettős szervek területei, mint például a vesék, mindkét lábon megtalálhatók. A középen elhelyezkedő testrészek, mint például a pajzsmirigy, mindkét talp belső felületén keresendők. A talpmasszázs kiindulópontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. A “közvetítőcsatornák” ezúttal az idegek helyett az energiapályák. Rajtuk keresztül a lábon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők, vagy nyugtathatók a szervek. A talp-reflexmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében. Javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Kiegyensúlyozza az energiaáramlást, a vér- és nyirokkeringést.

talp-masszazsHatása, alkalmazhatósága:

Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A talpmasszázs különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, mint öngyógyító módszer. Főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

talp-masszazs-v2-0A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, melynek segítségével a masszőr egy 45 perces frissítő talp-reflexmasszázst képes adni.

A tanfolyam felépítése:

A tanfolyam kimondottan gyakorlati jellegű. A hallgatók egymás talpát masszírozva megtanulják, a masszázs bevezető és levezető fogásait, hogy a talpon a főbb reflexzónák hol helyezkednek el, azokat milyen sorrendben és milyen technikával masszírozzák. Oktatásra kerül továbbá olyan praktikus és gyakorlatias elméleti ismeretanyag, amit egy talpmasszázzsal foglalkozó embernek feltétlenül tudnia kell, tudnia illik. Mint pl. a talpmasszázs eredete, története, hatásmechanizmusa, javallatai, ellenjavallatai, kiegészítő reflexzónák…stb.

Oktató:

Kovács Lajos gyógymasszőr, oktató

A tanfolyam díja részletfizetés esetén:

55.000 Ft

A tanfolyam díja egyösszegű fizetés esetén:

50.000 Ft

 

 

Jegyzet ára:

3.000 Ft

Vizsgadíj:

5.000 Ft

Oktatási napok: Kedd délután 16-20 óra. Első oktatási nap: 2017. Március 20.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés: Folyamatos!

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)
Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

A talp-reflexmasszázs tanfolyam oktatási napjai: 2017. Március 21-től, 16:00-20:00, 10 alkalom

 

Jelentkezési határidő: 2017. Március 20!

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára: 2.500 Ft/db!

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db törölköző, papucs, krém vagy olaj a masszírozáshoz, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!


További információk:

Nap-Ház Natura Bolt: 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 0699-787833, 0670-6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon: 9-17h-ig, hétvégén 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Speak Your Mind

*