Svéd-frissítő masszázs tanfolyam

giphy

Indul: jelenleg tart

Jelentkezési határidő:  folyamatos

Kezdés: délutáni: 2017. március 30. (csütörtök), 18:00-kor

90 órás tanfolyam

• A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

• A tanfolyam díja – egyösszegű befizetés esetén:

 

100.000 Ft

90.000 Ft

60 órás tanfolyam

• A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

• A tanfolyam díja – egyösszegű befizetés esetén:

 

65.000 Ft

60.000 Ft

Jegyzet ára:

Vizsgadíj:

2.500 Ft

10.000 Ft

Mi a svéd-frissítő masszázs?

A svéd-frissítő masszázs a legelterjedtebb masszázsfajta, minden „nyugati” masszázsfajta alapja. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai, idegrendszeri és hormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Általános közérzet-javító hatásai mellett fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Hatása, alkalmazhatósága: Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja: Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

90 Órás tanfolyam:

A képzés harminc óra anatómiai, élettani részt tartalmaz, ez jelenti a biztos alapokat. Ezek után egy rövid masszázselméleti bevezető után (A masszázs fogalma – A masszázs története – A masszázs hatása – Ellenjavallatok – A masszázs fogásai – A masszázs fajtái – Közvetítő anyagok – A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svéd masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

És kinek ajánljuk a 60 órás verziót?

Azoknak, akik már rendelkeznek egészségügyi képesítéssel, aktívan is az egészségügyben dolgoznak, vagy már rendelkeznek Természetgyógyászati Egészségügyi Modul vizsgával (Igazolás szükséges)!  Azoknak is szól, akik csak Magyarországon akarnak a masszázzsal foglalkozni. Esetleg családon belül vagy baráti körben.  

A tanfolyam kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, krém vagy olaj a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

Oktatók:

Anatómia, élettan: Dr. Kovács László – sebész
Masszázs elmélet, gyakorlat: Kovács Lajos – gyógymasszőr, oktató.

Oktatási napok:

• délelőtti tanfolyam: 12 alkalom – 90 óra, munkanapokon (9-15 óra)

• délutáni tanfolyam: 18 alkalom – 90 óra, munkanapokon (16-20 óra)

• hétvégi tanfolyam: 9 alkalom – 90 óra – szombaton (Anatómia: 9-13 óra, Gyakorlat 9-15 óra)

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt

9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.

Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-18-ig, hétvégén 9-12-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el!

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.