Svéd-frissítő masszázs tanfolyam

Mi a svéd-frissítő masszázs?

  giphy

Indul: 2017 Április 06. – Csütörtök: 16:00-20:00

A svéd-frissítő masszázs a legelterjedtebb masszázsfajta, minden „nyugati” masszázsfajta alapja. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai, idegrendszeri és hormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Általános közérzet-javító hatásai mellett fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Hatása, alkalmazhatósága:

Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:


90 Órás tanfolyam:
A képzés harminc óra anatómiai, élettani részt tartalmaz, ez jelenti a biztos alapokat. Ezek után egy rövid masszázselméleti bevezető után (A masszázs fogalma – A masszázs története – A masszázs hatása – Ellenjavallatok – A masszázs fogásai – A masszázs fajtái – Közvetítő anyagok – A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svédmasszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

És kinek ajánljuk a 60 órás verziót?
Azoknak, akik már rendelkeznek egészségügyi képesítéssel, aktívan is az egészségügyben dolgoznak, vagy már rendelkeznek Természetgyógyászati Egészségügyi Modul vizsgával (Igazolás szükséges)!  Azoknak is szól, akik csak Magyarországon akarnak a masszázzsal foglalkozni. Esetleg családon belül vagy baráti körben.  

 

Oktatók:

Anatómia, élettan: Dr. Kovács László – sebész
Masszázs elmélet, gyakorlat: Kovács Lajos – gyógymasszőr, oktató.

90 Órás Tanfolyam

A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

A tanfolyam díja – egyösszegű befizetés esetén:

.

100.000 Ft

90.000 Ft

60 Órás Tanfolyam

A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

A tanfolyam díja – egyösszegű befizetés esetén:

.

65.000 Ft

60.000 Ft

 .

Jegyzet ára:

Vizsgadíj:

.

2.500 Ft

10.000 Ft

Kezdés: Délutáni: 2017.03.30 (18 Csütörtök)

Az intenzív svéd-frissítő masszázs tanfolyam oktatási napjai:

délelőtti tanfolyam: 12 alkalom – 90 óra, munkanapokon (9-15 óra)

délutáni tanfolyam :18 alkalom – 90 óra, munkanapokon (16-20 óra)

hétvégi tanfolyam: 9 alkalom – 90 óra – szombaton (Anatómia: 9-13 óra, Gyakorlat 9-15 óra)

Jelentkezési határidő:  Folyamatos

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés:

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)
Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.


A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, krém vagy olaj a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt
9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás:
Munkanapokon 9-18h-ig, hétvégén 9-12-ig.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!