Svéd-frissítő masszázs tanfolyam

Hétköznapi tanfolyam (csütörtökönként):

Indul: tart!

Jelentkezési határidő: folyamatos!

Hétvégi tanfolyam (szombatonként):

Indul: tart!

Jelentkezési határidő: folyamatos!


90 órás tanfolyam díja

• Részletfizetés esetén:

• A jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén:

 

110.000 Ft

99.000 Ft

60 órás tanfolyam díja

• Részletfizetés esetén:

• A jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén:

 

77.000 Ft

70.000 Ft

Jegyzet ára:

Vizsgadíj:

3.000 Ft

10.000 Ft

Mi a svéd-frissítő masszázs?

A svéd-frissítő masszázs a legelterjedtebb masszázsfajta, minden „nyugati” masszázsfajta alapja. Eredeti formája ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai, idegrendszeri és hormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Általános közérzet-javító hatásai mellett fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

Hatása, alkalmazhatósága: Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése, frissítésre- fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

A tanfolyam célja: Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó svédmasszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

Jelentkezem

A tanfolyam felépítése:

90 Órás tanfolyam:

A képzés harminc óra anatómiai, élettani részt tartalmaz, ez jelenti a biztos alapokat. Ezek után egy rövid masszázselméleti bevezető után (A masszázs fogalma – A masszázs története – A masszázs hatása – Ellenjavallatok – A masszázs fogásai – A masszázs fajtái – Közvetítő anyagok – A masszázs környezete és eszközei), a gyakorlati órák következnek, melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a svéd masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

És kinek ajánljuk a 60 órás verziót?

Azoknak, akik már rendelkeznek egészségügyi képesítéssel, aktívan is az egészségügyben dolgoznak, vagy már rendelkeznek Természetgyógyászati Egészségügyi Modul vizsgával (Igazolás szükséges)!

A tanfolyam kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, masszázsolaj, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

Oktatók:

Anatómia, élettan: Dr. Kovács László – sebész
Masszázs elmélet, gyakorlat: Kovács Lajos – gyógymasszőr, oktató.

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

error: