R.A.I. Angyaltanfolyamok

Angyal I. – Élet az Angyalokkal – Tanfolyami díj: 14.500 Ft

INDUL: Szept. 06.

A tanuló megtudja, kik az angyalok, megtapasztalja lényüket, energiájukat. Biztos sokan ismernek gyermekkorukból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, segíthetnek nekünk a gyógyításban, stb. A résztvevő ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan készülhet fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheti fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhet az angyalok világába.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

Angyalokkal az életünkben (Angyal 1/B)* – Tanfolyami díj: 15.500 Ft

INDUL: Október 11.

Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

*Előfeltétel: R.A.I. Angyal I. tanfolyam elvégzése (oklevél bemutatása szükséges!)

Jelentkezem

Angyal II.** – Tanfolyami díj: 21.500 Ft

A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel – az angyalokkal – kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitől segítséget kérhetünk életfeladatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.

Kezdés: 9:00, legkorábbi befejezés 18:00 után!

**Előfeltétel: R.A.I. Angyal I/B. tanfolyam elvégzése (oklevél bemutatása szükséges!)

A tanfolyamok helyszíne és további információk:
Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 06 99 787 833, 06 70 6090 117

forrás: R.A.I.

Jelentkezési lap

error: