Ön- és társgyógyítás kristályokkal és hangtállal

Megtanulhatod hogyan lehetsz jó kezelő (gyógyító)hegyikristaly-csucs-DSC00329-500x500

Kristályok megismerése
Csakrák és kristályok kapcsolatának ismerete
Hangtál használata
Gyógyító meditációk alkalmazása
A kéz általános kezelési pontjainak kezelése kristállyal
A test kezelési pontjainak megismerése kristállyal betegségekre lebontva
Egyénre szabott gyakorlási lehetőség!
Aktív közérzet javító, betegség megelőző fogások, gyakorlatok


A tanfolyam elméleti, de elsősorban gyakorlati képzés. Célja, hogy a hallgatók az itt kapott tudást aktívan tudják alkalmazni munkájukban, mindennapi életükben, ezzel is bővítve képességeik és gyógyító tevékenységük palettáját.

A tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben. A hangtálak három szinten hatnak az emberre. Az első szint a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. Ez a hallóidegeken keresztül az agykérgi területeket ingerli, és így vált ki pozitív élettani hatásokat.

A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgésen keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva az egész szervezetben egy nagyon erőteljes anyagcsere-folyamatot indít el. Ezáltal olyan helyekre is képes hatni, mint a csontok üreges részei és az ízületek, a véráramon és a nyirokrendszeren keresztül pedig minden szervre. Képes a pangó területeket ismét a véráramba visszaállítani, s szépen, fokozatosan feloldani a fizikai blokkokat.

Egyrészt, mint egy „törpe prána-erőmű”, amely fölfelé, a tál nyitott irányába tolja, alul pedig vákuumot létrehozva szívja a pránát, ezáltal a testben megtalálható durva és finom energiákat szinte átmossa, kicseréli, feltölti, erőteljes energiacsere-folyamatot indít el.

Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak (félelem, harag, düh, gyűlölet, gőg, hazugság stb.) keltenek, nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten. Ha ezek az energiák anyaggá sűrűsödnek, akár kő formájában is megjelenhetnek szervezetünkben, ilyen például az epekő az elfojtott harag megjelenéseként.

Mi történik testünkben a hangmasszázs alatt?

Ha egy kavicsot beledobunk ebbe a tóba, koncentrikus hullámok keletkeznek, és ezek végiggyűrűznek a víz egész felületén. Ily módon minden vízmolekula mozgásba jön. Az emberi test kb. 70-80%-ban vízből és folyadékból áll. A testre helyezett tálak rezgései ilyen koncentrikus körök formájában terjednek el, áramlanak szét az egész testünkön, mélyen sejt szintig fejtik ki hatásukat. A hangtál hangja ezen túlmenően a nyugodt lebegő ritmusával hat ránk, és harmonizálja testünket, lelkünket.

A hangmasszázs fontosabb hatásai:

Minden stressz okozta feszültség és probléma oldása:

Háti és deréktáji fájdalmak fellazítása és megszüntetésehangtál
Nyaki és vállizomzat lazítása
Fejfájás megszüntetése
Az emésztés szabályozása
Alhasi görcsök oldása
Vérkeringés javítás
Energia blokkok oldása
Az aura és a csakrák tisztítása, energetizálása
Öngyógyító folyamatok beindítása
A légzés javítása és mélyítése
Koncentráció javítása

Továbbiakban alkalmazható gyerekeknél:

Tanulási nehézségek esetén
Hiperaktivitásnál, koncentrációs
Alvási problémáknál
Hangterápia
Hangtálak

Mit érdemes még tudnod a kristályokról? Különböző hatékony tisztítási módszereket sajátíthatsz el. Hogyan tudod a kristályokat feltölteni? Hogyan tudjuk az egyensúlyt a harmóniát visszaállítani a csakrák és a kristályok segítségével? A térben elhelyezett kristályokat is megismerheted, milyen kristályt használj, ha PL: védelmet szeretnél a családodnak, ha több pénzt szeretnél bevonzani, káros sugárzások elleni védelem,szerelmi életed fellendítése érdekében. A kristályokkal növelheted az Angyalok energiáját is! Megtanítjuk neked azt is, hogyan válassz magadnak személyes kristályt, melyet ha magadnál tartasz, akkor számos területen javulhat az életed!

Gyakorlati tanácsokkal látunk el, amelyeket mi is sikerrel alkalmazunk a kristálygyógyászat területén!

A kristálygyógyászat tanfolyam bemutatja, hogyan kell a kristályokat tárolni, tisztítani és feltölteni, hogy megtartsák a gyógyító energiájukat. A Kristályok harmonizálnak, fájdalmat csökkentenek, gyógyítanak, beindítják a test öngyógyító folyamatait, blokádokat oldanak, csökkentik a stresszt, de a kristályok nem helyettesítik az orvost!

A kristálygyógyászat tanfolyam elvisz téged egy önfelfedezés és öngyógyító utazásra, ahol megismered a kristályokat, mint intelligens lényeket, akik harmonizálnak a hét csakra rezgésével, az energiarendszerünkkel.

Tanfolyam időtartama: 80 óra – 5 hétvége (Sz-V 9:00-17:00)
Kezdés: Szervezés alatt!

A kristálygyógyászat tanfolyam díja: 50.000 Ft, mely tartalmazza a magyar oklevelet a végzésről.
Kérésre német nyelvű oklevelet tudunk kiállítani.

Hallgató által biztosított eszközök, vagy kérésre üzletünkben megrendelhető eszközök:

Ajánlott eszközök:

  • 1 db min. 20-22 cm átmérőjű hangtál…

  • 1 db min. 10 cm-es egyik végén hegyes hegyi kristály.

  • A gyakorlatokat kisebb kristállyal is tudjuk végezni, amit a Nap-házban megvásárolható.

  • Akinek nincs és nem tud beszerezni, annak tudunk eszközt biztosítani az oktatás idejére.