Numerológia

44907828Numerológia (számmisztika):

Van egy ősi, az atlantiszi időkbe visszanyúló tudomány, amely a születési dátumunkon keresztül fellebbenti a fátylat az emberi személyiség és sors nagy titkairól. A számmisztikát – mely a bolygók analógiáját hordozza a számokon keresztül– Püthagorasz 2500 évvel ezelőtt továbbfejlesztette. A mai napig az ő nevét viselő rendszerben a számok misztikus tartalmát vizsgálva tudunk az ember megismerésében oly mélyre hatolni, ami a mindennapi boldogulásunkhoz hathatós segítséget képes nyújtani. A képesítés 150 óra alatt szerezhető meg. A további 150 órában a numerológia mélyebb rejtelmeibe vezetik be a leendő szakembert. A képzés végére összeáll a kép: látja az egész embert, akár önmagát, akár azt, akit majd elemezni fog, személyiségével, sorsfeladatával, fontosabb életperiódusaival együtt.

Kinek ajánlják ezt a képzést?

Mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik: pedagógusoknak, nevelési tanácsadóknak, gyermekpszichológusoknak, gyermekorvosoknak, hangsúlyozottan az óvónőknek, akik a gyermekkor talán legfontosabb három-négy évének legaktívabb résztvevői. És természetesen a szülőknek is.

Mit tanulnak a numerológián belül a hallgatók?

A születési dátumunk alapján kapott számaink mélyebb értelmezését. Az egyik legfontosabb számunk a napszámunk, amely alapvetően meghatározza karakterünk milyenségét. Megtanulják minden karaktertípus pozitív és negatív működési mintáit, személyiségjellemzőit: kik az eredendően vezetői képességeket hordozó típusok, kik azok akik inkább hajlamosak a másik ember „keze alá” dolgozni, de van, aki csak közösségben érzi jól magát, van, aki alapvetően visszahúzódó. Van, akit a pénz és a siker hajt, a másik embert meg az önzetlen szolgálat, és így tovább. Nem vagyunk egyformák, ami így is van rendjén. Mindannyian egy meghatározott „tálentummal” jöttünk erre a Föld nevű bolygóra, és feladatunkat akkor tudjuk sikeresen végrehajtani, ha személyiségünk pozitív oldalát nyilvánítjuk meg. A numerológia rávilágít arra is, hogy a különböző karaktereknek melyek a negatív oldalai, és így képesek lehetünk felismerni a bennünk bujkáló kicsiny ördögöcskét. S ha már felismertük, nevén nevezzük, könnyebben kordában tarthatjuk – ha akarjuk…

Másik legfontosabb számunk a sorsszámunk, vagy más szóval a missziós számunk. Ami erre a fizikai életre az életfeladatunk. De azt az utat is megmutatja, amelyen ezt a feladatot meg kell valósítanunk. A születési dátumból tehát mindent megtudhatunk, ami egy ember életében lényeges – például, hogy milyen jellegű foglalkozást válasszunk. Minden ember három szinten mozog: az alsó fizikai, a középső lelki, illetve a felső, szellemi szinten. Ezért akinek elsősorban a szellemi szinten vannak a számai, az jó, ha szellemi munkát végez, vagy emberekkel foglalkozik.

A képzés feltételei:
Sikeres felvételi, mely elbeszélgetésből és pszichológiai tesztből áll. A programban bárki, aki a 18. életévét betöltötte, végzettségtől függetlenül a képzésben önfejlesztés céljából is részt vehet. A záróvizsgára bocsátás feltétele azonban középfokú iskolai végzettség vagy azzal egyenértékű honosított külföldi okirat.

A tanfolyam 5 napos, ára: 60.000 Ft.

Az oktatást Nyerges Dóra ügyvezető tartja.

Speak Your Mind

*