Mátrix Mix Tanfolyam

mátrix mix1Mátrix Mix kezdő tanfolyam

Itt megkapod Jézus által azt a Beavató Gyógyító Energiát, amivel magabiztosan leszel képes használni ezt a technikát. Itt megtanulod az alap technikai részt, és különböző formátumait. Nem kell kívülről megtanulnod semmit, hanem csak olvasnod kell abban a sorrendben, ahogy meg van írva és az alapján elvégezni mind magadon, mind pedig másokon az energia hullámok segítségével azt a tisztító, átalakító feladatokat, ami ebben a részben benne foglaltatik.

Megkapod a Merkaba Beavatást.

Megtanítjuk Neked a Merkaba helyes használatát, amivel minden helyet képes vagy letisztítani és sokkal tisztább energetikában lehetsz minden áldott nap (otthon, munkahely, vagy bárhol, ahová elutazol).

Megtanítjuk, hogyan tudsz 100 %-os Tiszta csatornában és energetikában munkálkodni és elvégezni a tisztító és gyógyító feladatokat.

Az alaptanfolyam időtartama: 2 nap

Az alaptanfolyam ára: 30.000.- Ft.

 

 

 

mátrix mix2Mátrix Mix haladó tanfolyam

Itt megtanulod a gyógyítás másik felét használni.

Újabb beavatást kapsz, hogy magasabb szintű gyógyító energiákat legyél képes tisztán, önzetlenül, tiszta szándékkal és szeretettel használni.

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan kell kitisztítani a bennünk lévő archetípus mintákat, az ősmintákat, amit a lélek hozott magával. A sérült mintákat, amiket átvettünk a szülőktől, nevelőktől, tanároktól stb. Előző életek kitisztítása, megbocsátással kapcsolatos több oldalas téma átalakítása, különféle pozitív dolgoknak a betöltése, amikre szükségünk van. Belső gyermek kitisztítása, különféle negatív dolgoknak az érzelmi, mentális, spirituális majd fizikai szintű átalakítása pozitívvá. Aurában, csakrákban lévő olyan szimbólumok, amiket nem használunk és blokkolhatják az életünket. Átkok – rontások, szerelmi kötések eltávolítása, pozitív energiával.

A kitűzött pozitív céllal kapcsolatban levő jelen életbeli blokkok, fogadalmak, ígéretek tisztítása stb. Istennel kapcsolatos témák tisztítása. 

Egészség és gyógyítási résszel zárul a tanfolyam.

Megtanuljuk, hogyan kell önmagadat 15 perc alatt megtisztítani. Ezzel a technikával magadat és másokat is tudsz kezelni, sőt hogyan kell másokon ezt a technikát, ha valaki nem tud eljönni hozzád. Őt hogyan tudod távolságban megkezelni.

Az haladó tanfolyam időtartama: 2 nap

Az haladó tanfolyam ára: 30.000.- Ft.

Speak Your Mind

*