Lomi Lomi (Hawai’i) masszázs tanfolyam

pic_lomi_lomi_tilladel

A Lomi Lomi:

Komplex energetikai rendszer, mely mind fizikai, mind érzelmi, lelki és szellemi síkon hat – az egész test teljes izomzatát tökéletesen átmozgatja, ha szükséges, az ízületeket is kezeli. Csendes relaxációban tart a masszázs ideje alatt, elringat és befelé visz – lecsendesíti elmédet, előhívja energia tartalékaidat, koncentráltabbá tesz. Szeretetteljes figyelme erősíti a benned élő szeretetet. Összekapcsol tudatalattit, tudat felettit és tudatost, finom energiája megteremti az önmagad gyógyításához vezető teret…

Mindamellett, hogy a masszázs technikáját megtanulod olyan ismeretekre is szert tehetsz, melyek támogatják a megértésed a hawai’i gyógyító művészet alkalmazásában. Háttértudás, mely közelebb visz az eredethez, és erősít a gyakorlatban. (ho’oponopono, a hawai’i huna filozófia, hawai’i hula tánc)

Amikor ezzel a masszázzsal kapcsolatba kerülsz egy olyan energia tartománnyal ismerkedsz meg, amiben ott rezeg minden, ami polinéz bölcsesség. Mikor a Lomi Lomi-val dolgozol mindez egyre inkább hozzáférhetővé lesz számodra. 

Így leszel teljesebb s teszed teljesebbé annak a létét, aki rád bízza magát.

Kedvcsináló (Ismertető) a Lomi Lomi masszázsról!

Oktatók: Till Adél – masszőr, oktató.

100 Órás Tanfolyam

A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

A tanfolyam díja – egyösszegű befizetés esetén:

.

100.000 Ft

90.000 Ft

 .

Jegyzet ára:

Vizsgadíj:

.

Egyeztetés alatt

10.000 Ft

A Lomi Lomi masszázs tanfolyam oktatási napjai: Szervezés alatt!

Jelentkezési határidő:  Folyamatos

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

tilladelSzívem választása a szakmám, hivatásom és küldetésem. Adni szeretettel. Számomra az érintés tökéletes eszköz a szeretet, a törődés közvetítésére, s lelki történéseink manifesztációjának támogatására.

“Holnaptól masszőz leszek” – mondtam, és “holnaptól” masszőz lettem .

Ennek immáron 10 éve.  Egyik pillanatról a másikra született a döntés, a kezemből magától indultak a mozdulatok, a sejtjeim emlékeztek s a lelkem kísérte. Fókusz, éberség, testolvasás, technika, energetika és lélek, minden rezdülés fontos.

Nagyon hamar kiderült számomra, hogy a polinéz masszázs technikák azok (Lomi Lomi, MA-URI), melyek az általam közvetítendő szeretetet, szépséget a legjobban tudják interpretálni, s a masszázst művészetté tenni. Így meg is maradtam Óceániánál, egészen Új-Zélandig mentem, hogy tanuljak.

Nagyon fontosnak tartom a tudás átadásakor a “személyre szabott” odafigyelést, az aprócska részletek finomhangolását, a technikai tudás alapozására. A belső Önvalónk felfedező útján való megnyílást úgy magunk, mint társaink előtt, lelki tisztaságunkra való törekvésben, a személyes kapcsolódás általi erőteljesebb hangolódást az energetikai érzékelésünkben való fejlődéshez.

S hogy  mindezek megnyílásában az alapelvek megtartása mellett mindenki megtalálja a saját “hangját” a Lomi Lomi érintésében.

Jelentkezés:

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)
Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

 

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, 2 db fürdőlepedő vagy lepedő, papucs, krém vagy olaj a masszírozáshoz, fiúknak fürdőnadrág, hölgyeknek bikini, továbbá toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt: 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17h-ig, hétvégén 9-13-ig.

 

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!