Kínai masszázs (Tui Na)

Kínai masszázs (Tui Na) és akupresszúra alapok

A kínai masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, a kínai masszázs által használt fogásokból építették fel a különböző keleti típusú keleti masszázsokat (shiatsu, yumeiho…stb) és a nyugati típusú masszázsok sok-sok fogása is innen ered.

A kínai masszázs ruhában, szárazon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat. A kínai masszázsnál kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.Az akupresszúrás pontok kezelésével megszüntethetők az energiablokkok, így a qi (csí) szabadon áramolhat, javul a közérzet, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

A tanfolyam időtartama: 45 óra, Hétvégi képzés: 2017.06.02 – 06.05.

A tanfolyam időpontja: 

Teljes tanfolyam: szervezés alatt!

Köpöly, Moxa, test és fülgyertya tanfolyam:  péntek 16:00-21:00 – ig és vasárnap: 9:00 – 14:00

A tanfolyam időpontja: szervezés alatt!

A képzés díja:

Teljes tanfolyam: 60.000 Fta tanfolyam megkezdése előtt legfeljebb 10 nappal befizetve: 55.000 Ft

Köpöly-Moxa nélkül: 50.000 Fta tanfolyam megkezdése előtt legfeljebb 10 nappal befizetve: 45.000 Ft

Csak Köpöly-Moxa tanfolyam: 10.000 Ft

Jegyzet ára: 2000 Ft

Amire szükség van:
– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruha
– 1 db lepedő vagy takaró
– papucs

Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján!

Jelentkezés előfeltétele: nincs

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő kínai masszázst önállóan elvégezni, a masszázs menetéhez tartozó akupunktúrás pontokat kezelni.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű bizonyítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

Képzés tematikája:

Masszázs elmélet (5 óra)

– HKO eredete és filozófiája
– Yin-Yang elmélet
– Öt Fázis Elmélet (Öt Elem tana)
– meridiántan
– akupunktúrás pontok kombinációja problémákra (kb. 20 tünet)
– a masszázs hatásmechanizmusa
– a masszázs javallatai és ellenjavallatai
– köpöly-moxa használat

Masszázs gyakorlat (28 óra)

– a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

Vizsga (2 óra)

Köpöly – moxa elmélet és gyakorlat (10 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el!

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.