Kínai kismama masszázs tanfolyam

A tanfolyam időtartama: 25 óra

A tanfolyam ára: 40.000 Ft, a tanfolyam megkezdése előtt legfeljebb 10 nappal befizetve: 36.000 Ft

Hétvégi képzés (2,5 nap)

péntek: 16:00 – 20:00

szombat – vasárnap: 9:00 – 17:00

Indul: 2017. július 14-15-16.

Vizsga időpontja: a tanfolyam utolsó napján

Jelentkezés előfeltétele: nincs

Amire szükség van:

– db lepedő vagy pléd

– db kispárna

– kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat

– papucs

Régóta elterjedt elővigyázatossági tanács, hogy a várandósság ideje alatt a kismama nem masszírozható, mert a masszázs vérbőséget okoz, vetélést vagy koraszülést indíthat el. Pedig a derék, csípő és az egész hátizomzat a leginkább igénybe vett testrésze a leendő anyukának, és mindinkább azzá válik az idő előre haladásával.

Sok nyugat-európai országban viszont már terápiaként is ajánlják a masszázst a kismamák számára. A pihentető és lazító masszázs egy teljesen egészséges kismama számára nem jelent nagyobb kockázatot, mint az egyéb napi terhelés és tevékenységek. A kismama masszázs során a masszőr nem okoz vérbőséget a kismedencei tájékon, – pontosan a magzat védelme érdekében – a vetélés kockázatát elkerülő masszázsfogásokkal lazítja el az izmokat. A masszázs során az anya és magzat harmonikus állapota jön létre.

Az általunk oktatott kismama masszázs úgynevezett keleti technika. A kínai masszázs (melyből az összes keleti masszázs építkezik) alapfogásaiból speciálisan kismamák számára összeállított terápia. A masszázs kivitelezése a meridián csatornák mentén történik, így az izmok és ízületek ellazításán kívül oldódnak a blokkok, az energia szabadon áramlik a szervezetben, testi-lelki-szellemi egyensúly jön létre.

A kínai kismama masszázs „száraz masszázs”, azaz nem használunk olajakat, illóolajat. A kezelés kényelmes ruhában, kényelmes körülmények között történik.

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő kismama masszázst önállóan elvégezni.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű bizonyítványt kapnak (igény esetén angol és német nyelven is), mellyel már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban lehet munkát vállalni.

A képzés tematikája:

Masszázs elmélet (5 óra)

– élettani változások a várandósság idején

– Yin-Yang elmélet, 5 Fázis Tana, meridiántan

– a masszázs hatásmechanizmusa

– a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (20 óra)

– a hallgatók egymáson gyakorolnak, így személyes tapasztalatokat szereznek

Vizsga (1 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el!

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.