Kártyajóslás tanfolyam


Ősidők óta foglalkoztatja az embereket, vajon mit hoz a jövő!

Mi történik velem a jövőben? Sikerülnek-e a terveim, amiket meg szeretnék valósítani?

Mióta világ a világ, a kíváncsibbak különböző módszerekkel próbálták kifürkészni a sorsukat. A természethez még erősen kötődő emberek az állatok viselkedéséből, vonulásából következtettek a jövendőre (madárjósok), kövek és gyertyák üzenetéből, s tenyerük elemzéséből kutatták jövőjük kimenetelét. Számtalan módszer létezik, amivel vallatóra foghatjuk a sorsot. A későbbi korok folyamán terjedtek el a különféle kártyák, illetve alakult ki a belőlük való jövendőmondás, a jóslás. Intézményünkben kiváló oktatónktól, két különleges kártyából sajátíthatja el a jövendőmondás rejtelmeit.


 

lenor

A Lenormand
(2017.04.29-30)

A lenormand pakli megmutatja a múltat, a jelent és a jövő lehetőségeit. Megtudhatjuk, hogy lesz-e az elkövetkezendőben házasság, költözés, új munkahely lehetőség és még sok másra is fény derülhet.

A Lenormand kártya nem mástól ered, mint Napóleon és Josephine személyes jósasszonyától, Anne Marie Lenormand-tól, aki a 18-19. század leghíresebb kártyavetője volt. Mindig az igazat mondja és mutatja. Kíváncsi vagy a jövődre? Hogy mi történik veled mostanában? Szeretnél választ kapni a kérdéseidre? Bízd magad Lenormand kisasszonyra és megkapod, amit tudni akarsz!

A jóslás kétféle képen működhet. Egyfelől el kell döntened, van-e konkrét kérdésed (és azt feltenni magadban), vagy rábízod-e magad Lenormand kisasszony kártyáinak szellemére és a sorsra. Utána nincs más dolgod, mint behunyni a szemedet és hagyni, hogy az égi hatalmak által a kezed a kurzoron elvezessen téged a válaszhoz, avagy a jóslathoz!

 

A cigány kártya (2017.05.06-07)cig

A cigány kártya az előzőnél részletesebb leírást ad. Megtudhatjuk akár a jövendőbelink hajszínét, körülbelüli korát vagy esetleg még testalkatát is. Mit kell tudni a cigánykártyáról? A más néven vetőkártyának elnevezett jóskár-tya Magyarországon először 1850-ben készült. Alapja az 1670-ben készült Lenthall 52 lapos kártya, amelyből ezután a XIX. század elején keletkezett Európában is elterjedt illusztált jóskártya (a cigánykártya).

 

1 Tanfolyam esetén – A tanfolyam díja:

29.000 Ft

2 Tanfolyam esetén – A tanfolyam díja:

48.000 Ft


A tanfolyam felépítése:
 2 egymást követő Szombat-Vasárnap

Jelentkezés: A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)
Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

Bankszámlaszámunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-18h-ig, hétvégén 9-13-ig.

 

error: