Kanczel Gyula

 

Üdvözlöm! Kanczel Gyula, hagyományos kínai orvos vagyok!

A hagyományos kínai orvoslás ismereteimet a Heilonjiang Hagyományos Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem kihelyezett tagozatán, Prof. Yu Funian által vezetett iskolában, valamint az anya egyetemen Harbinban akupunktúra és kínai masszázs szakon sajátítottam el, kínai államvizsgáimat is itt teljesítettem.

Pontkombinációs és tűmanipulációs akupunktúrás technikák mellett kínai masszázst és köpölyözést használok különféle belgyógyászati, mozgásszervi megbetegedések gyógyítására. Nőgyógyászati területen is tevékeny vagyok, jelentősebben a gyógynövény terápia alkalmazásával.

A hagyományos kínai orvoslás terápia jellegű gyógymódokat alkalmaz, melyek viszonylagosan időigényesek. Minél régebben áll fent a betegség, annál tovább tart annak gyógyítása. A cél mindig a szervezet úgymond energia-háztartásának egyensúlyba hozatala. Az orvos nem a betegséget gyógyítja, hanem a szervezet öngyógyító képességét helyezi a probléma központjába. A HKO holisztikus, azaz teljes körűen orientált, nem csak az egyes szervek problémáját látja, hanem az embert mint egy egészet veszi figyelembe. A HKO mellékhatásoktól mentes.

Korábbi időkben, Kínában a gyógyászat a betegség megelőzésére helyezte a hangsúlyt, ahol az emberek sűrűn megbetegedtek, ott elzavarták az orvosokat. Tevékenységem során, igyekszem pácienseimet a folyamatos egészségtudatra rávezetni. Mert egy orvos, mindegy hogy akadémiai orvoslást, vagy hagyományos kínai orvoslást gyakorol, csak akkor tud sikeres lenni, ha páciense is ehhez hozzájárul.

Kérem, hívjon bátran és forduljon hozzám bizalommal a Nap-Házban!

Tel.: 0699-787833, 0670-6090117

Rendelés: péntek és szombat

A régi időkben az mondták Kínában:

Folyóvíz nem poshad meg, a sarokvas nem rozsdásodik. Ez abból adódik, hogy folyamatosan mozgásban vannak.

Az élet egy örökké való mozgás, és a világegyetem a Yin és a Yang kölcsönhatásának az eredménye.