Jobb agyféltekés 1 napos tanfolyam

jobb agyas anim gifRajzold le szeretteidet karácsonyra!
RAJZTANFOLYAMOT VÉGZETTEKNEK december 4-én, ismétlő nap! 

Készíts családi vagy egyéni portrét! Gyere, frissítsd fel a rajztudásodat és lepd meg a szeretteidet önmagukkal!

Az ajándékok után való rohangálás helyett a jó meleg szobában, kellemes zene mellett, forró csokit kortyolgatva, a ceruzáid és a radírok társaságában belemélyedni a szeretted arcába, látni magad előtt az egész életét, megfigyelni a fényeket, az apró ráncocskákat, a csillogást a szemében…. és órákon át ráfigyelni, elképzelni az örömet, amit a rajzoddal okozol majd neki, mert érezni fogja azt a szeretetet, azt az odafigyelést, ami csak neki szól. 

 

klara

Sugta Klára

Kineziológus, coach és pedagógus
10 éves tréneri múltammal több, mint 5000 embert képeztem már. Tréningjeim alapja az önismeret, az önbecsülés és a felelősségvállalás saját életünk minőségéért.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A 1 napos tanfolyam, amelynek során mi biztosítjuk az eszközöket,melynek díja: 10.000 Ft.

Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől a jelentkezési határidő előtt bármely okból eláll, a tanfolyamdíj 50%-a, azaz 5.000 Ft adminisztrációs költség fedezésére a képzőhelynél marad. Amennyiben a lemondás a jelentkezési határidő lejárta után történik a befizetett díj visszafizetésére nincs mód. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Ha elszalasztod a tanfolyamot:

– nem lesz lehetőséged kifejezni magad a művészeten keresztül
– nem inspirálhatsz majd másokat képeiddel
– nem lepheted meg szeretteidet műalkotásaiddal
– továbbra sem fogod érteni elméd működését
– nem fogod tudni kihasználni művészi képességeidet

A tanfolyam korlátozott létszámú, tehát ha sokáig halogatsz könnyedén lecsúszhatsz róla. jelentkezz most, és biztosítsd helyedet!

Nincs még ajándékötleted? Ajándékozz élményt, vásárolj ajándékutalványt erre a tanfolyamra, amelyet szeretted beválthat bármely időpontra 2016-ban, vagy 2017-ben!