Jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek

Tanuljon meg rajzolni 3 nap alatt!!!

Jobb agyféltekés rajz tanfolyamunkon 3 nap alatt felébresztjük az Önben szunnyadó művészt.

Felnőtt rajztanfolyam 15 éves kor felett – 2017. augusztus 10-12. (3 nap)

csütörtök: 16-20 óráig, péntek: 9-17 óráig, szombat 9-16 óráig

• szeretne művészi képeket rajzolni?

• szeretné szeretteit saját alkotásaival meglepni?

• szeretné rajzaival elkápráztatni barátait?

• szeretne képeivel másokat inspirálni?

Akkor feltétlenül olvasson tovább!

Te is hallottad már azt, hogy valaki vagy tehetséges vagy nem?

Az emberek többsége sosem fedezi fel a saját zseniális tehetségét, mert elhiszi, hogy nincs hozzá kézügyessége.

Mert arra születni kell, de minimum olyan géneket kell örökölni…

Ez egyszerűen nem igaz! Nem azért nem vagy tehetséges, mert nincs kézügyességed vagy mert nem születtél tehetségesnek…

Még csak azért sem, mert lusta voltál megtanulni, vagy mert TE egy született antitalentum vagy! Sokkal inkább azért, mert nem volt hatékony a módszer, amivel tanítottak!

A jobb agyféltekés rajzról:

jobb agyas anim gif

A hagyományos rajzképzések 10-15%-os “sikerhozamával” szemben, a jobb agyféltekés rajzolás egy egészen új nézőpontnak tekinthető a tehetséggé válás és képességfejlesztés sikere szempontjából.

A módszer több, mint 35 éves pályafutása és eredményei bebizonyították: a rajzolás nem kézügyesség kérdése, valamint a tehetség és rajztudás mindenkiben kifejleszthető!

A jobb agyféltekés rajzolás módszere egy forradalmian új útja a rajztanulásnak. Legyen bármi is a célod, indulj a rajképesség bármely szintjéről, a módszer elsajátításával 100%-ban garantált, hogy extrém mértékben fogsz fejlődni!

Mit fogsz tanulni?

Ahhoz, hogy megtanuljunk rajzolni, meg kell tanulnunk másképp látni. Első sorban ennek a látásnak képességét tanuljuk a jobb agyféltekés rajztanfolyamon. A jobb agyféltekés rajz tréningen olyan környezetet teremtünk, olyan eszközöket alkalmazunk és olyan fejlesztő gyakorlatokat végzünk, amelyek működésre serkentik a jobb agyféltekét és segítenek összehangolni a két félteke működését.

Miért kell ehhez 3 nap?

Tapasztalataink szerint vannak akiknek ez az átállás/átkattanás a jobb agyféltekés látásmódba a 3. napon történik meg. Szükséges ennyi idő, hogy kizökkenjünk a hétköznapokból, a bal agyféltekés gondolkodásmódból. Így viszont 100% garanciát tudunk vállalni az eredményért.

Vagyis, ha nem tanulsz meg ez alatt a pár nap alatt rajzolni, újra elvégezheted a tanfolyamot! Ennek persze feltétele az elejétől a végéig tartó aktivitás és pozitív hozzáállás. A tanfolyam csak mentálisan egészséges emberek számára ajánlott! Ha ez mind megvan, akkor nem kockáztatsz semmit.

A tanfolyam felépítése:

• különböző gyakorlatokkal stimuláljuk a jobb agyféltekét

• elsajátítjuk a jobb agyféltekés látásmódot

• élethű portré rajzolása

A jobb agyféltekés rajzolás mellékhatásai:

• A jobb agyféltekés rajzolás megtanulásával „bekapcsolja” jobb agyféltekét és ezáltal teljesebben fogja elméjét használni ezért a tanfolyamnak a rajzoláson kívül vannak egyéb nem várt következményei is:

• A jobb agyfélteke teljesebb kihasználása miatt a tanfolyamot végzetteknek általában megváltozik egy kicsit a világképük. Könnyen előfordulhat, hogy olyan dolgokat fog észrevenni, amelyekre eddig nem is gondolt volna.

• Várhatóan növekedik majd a koncentrációs és a tanulási képessége.

• Jelentősen megnövekszik a kreativitása az élet minden területén, hiszen a jobb agyfélteke többek között pont ezért felelős.

• Mivel teljesebben tudja majd agyát kihasználni, a képességeit, adottságait is sokkal hatékonyabban tudja majd alkalmazni.

• Végül de nem utolsó sorban, az elméje teljesebb kihasználásával, az önbizalma is növekedni fog.

Tehát még egyszer vegyük át gyorsan az egészet. Ha eljössz:

• 3 nap alatt megtanulhatsz gyönyörűen rajzolni

• információkat szerzel az elméd működéséről amit aztán a mindennapokban is használni tudsz

• útmutatást és önbizalmat kapsz művészi „karriered” elkezdéséhez

Ki lesz az oktató?

klara

Sugta Klára

kineziológus, coach és pedagógus

10 éves tréneri múltammal több, mint 5000 embert képeztem már. Tréningjeim alapja az önismeret, az önbecsülés és a felelősségvállalás saját életünk minőségéért.

Ha elszalasztod a tanfolyamot:

• nem lesz lehetőséged kifejezni magad a művészeten keresztül

• nem inspirálhatsz majd másokat képeiddel

• nem lepheted meg szeretteidet műalkotásaiddal

• továbbra sem fogod érteni elméd működését

• nem fogod tudni kihasználni művészi képességeidet

A tanfolyam korlátozott létszámú, tehát ha sokáig halogatsz könnyedén lecsúszhatsz róla. jelentkezz most, és biztosítsd helyedet! 

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A 3 napos tanfolyam, amelynek során mi biztosítjuk az eszközöket, és ez az egész csak 35.000 Ft-ba kerül.

Ha most jelentkezel, és átutalod vagy személyesen befizeted a tanfolyam megkezdése előtt legfeljebb 10 nappal, akkor 5.000 Ft kedvezményre vagy jogosult, így összesen kedvezményesen 30.000 Ft-ért részt vehetsz a jobb agyféltekés rajztanfolyamon!

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben ezt nem fizeti be a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el!

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.