Indiai fejmasszázs tanfolyam

Elvégezni legalább olyan jó, mint abban részesülni. Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége. Néhány alapmozdulattal lazító-nyugtató vagy serkentő-élénkítő hatást érhetünk el. Remek módszer arra, hogy lecsitítsuk a gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük a fáradt számítógép-kezelőt, és szeretteinknek kedveskedjünk vele.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és a bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál, nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását.

A Tanfolyam felépítése:

20 órás tanfolyam (2 egymást követő nap),

Időpontja: 2017.04.08-09  (Szombat-Vasárnap 9.00- 18.00)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

 

A tanfolyam díja:

A tanfolyam kedvezményes díja – (1 héttel  a tanfolyam kezdete előtt):

28.000 Ft

25.000 Ft

Jegyzet ára:

Vizsgadíj:

1.500 Ft

nincs

Jelentkezési határidő:  Folyamatos!

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

 

BE_1aBelányi-Sztraka Éva vagyok. Természetgyógyász-fitoterapeuta és masszázsterapeuta.

Hosszú-hosszú éveken át dolgoztam irodavezetőként multicégeknél. 2009-ben kezdtem el masszírozni. 2012-ig két műszakban csináltam két teljesen más dolgot. 5-ig az irodában végeztem a dolgom, utána pedig az egyre bővülő vendégkört masszíroztam.

2012-ben az irodai leépítések után döntöttem úgy, hogy ezentúl nem  lesz munkám, csak kedvtelésem, most már csak a masszírozás fogja az életemet kitölteni. Helyes döntés volt.

2013-ban kértek fel masszázsoktatásra, azóta hétvégeken ezt csinálom. Alapvetően a keleti technikákat oktatom és csinálom.  Rendszeresen képzem-továbbképzem magam, mindig találok valamit, amit még beépíthetek, amivel bővíthetem az általam nyújtott szolgáltatásokat.

Masszázstechnikák, melyekkel dolgozom:

– talpreflexológia
– thai talp és lábmasszázs
– ayurvédikus indiai testmasszázs
– Indiai fejmasszázs (Champi)
– Kínai masszázs
– kismama masszázs
– babamasszázs
– aromaolajos thai masszázs
– lávaköves masszázs
– bambusz / rúdmasszázs

Jelentkezés:

A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)
Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

 

Bankszámla számunk!

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!
Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt: 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9.00-17.00h-ig, hétvégén 9.00-13.00-ig.

 

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!