Indiai fejmasszázs tanfolyam

 

Időpontja: szervezés alatt!

Felépítés: 20 órás tanfolyam (2 egymást követő nap)

Képzés: szombat és vasárnap 9:00-tól 17:00-ig!

A tanfolyam díja: 28.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 25.000 Ft

Jelentkezési határidő: folyamatos!

Előképzettség: nincs szükség előképzettséghez

Jegyzet ára: 2.000 Ft

Vizsgadíj: nincs

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 3.000 Ft/db. Amennyiben nem igényel a vizsga napján oklevelet, későbbi igénylés esetén az ára 5.000 Ft/db.

Elvégezni legalább olyan jó, mint abban részesülni. Előnyei közé tartozik a masszázs egyszerűsége, hatékonysága és hozzáférhetősége. Néhány alapmozdulattal lazító-nyugtató vagy serkentő-élénkítő hatást érhetünk el. Remek módszer arra, hogy lecsitítsuk a gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük a fáradt számítógép-kezelőt, és szeretteinknek kedveskedjünk vele.

Az indiai fejmasszázst nemcsak a fejen végezzük, mint azt a neve sugallja, hanem az arcon, a vállon, a háton és a karokon is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel. A masszázs számos különböző mozdulata segít ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhíti az izommerevséget, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát.

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és a bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról. Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál, nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását.

Jelentkezem

Oktató:

BE_1a

Belányi-Sztraka Éva vagyok. Természetgyógyász-fitoterapeuta és masszázsterapeuta.

Hosszú-hosszú éveken át dolgoztam irodavezetőként multicégeknél. 2009-ben kezdtem el masszírozni. 2012-ig két műszakban csináltam két teljesen más dolgot. 5-ig az irodában végeztem a dolgom, utána pedig az egyre bővülő vendégkört masszíroztam.

2012-ben az irodai leépítések után döntöttem úgy, hogy ezentúl nem  lesz munkám, csak kedvtelésem, most már csak a masszírozás fogja az életemet kitölteni. Helyes döntés volt.

2013-ban kértek fel masszázsoktatásra, azóta hétvégeken ezt csinálom. Alapvetően a keleti technikákat oktatom és csinálom.  Rendszeresen képzem-továbbképzem magam, mindig találok valamit, amit még beépíthetek, amivel bővíthetem az általam nyújtott szolgáltatásokat.

Masszázstechnikák, melyekkel dolgozom:

– talpreflexológia
– thai talp és lábmasszázs
– ayurvédikus indiai testmasszázs
– Indiai fejmasszázs (Champi)
– Kínai masszázs
– kismama masszázs
– babamasszázs
– aromaolajos thai masszázs
– lávaköves masszázs
– bambusz / rúdmasszázs

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, toll és jegyzetfüzet. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

TANFOLYAM AKCIÓK: Végezzen el egy nap alatt kettő, vagy egy hétvége alatt három tanfolyamot kedvezményes áron!
Baba masszázs tanfolyam és bambusz masszázs tanfolyam együtt a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén csak 25.000 Ft!
Indiai fejmasszázs tanfolyam, baba masszázs tanfolyam és bambusz masszázs tanfolyam együtt a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén csak 45.000 Ft!

Jelentkezési lap

  • Az oklevél kiállításához szükséges.
  • Az oklevél kiállításához szükséges.
error: