Professzionális grafológusképzés

grapfologia-web 01A Grafológia Intézet tevékenysége:

A Grafológiai Intézet professzionális humán-szolgáltatást nyújt, amely a kézírás-vizsgálatra építve elősegíti az egyének sikeres életvezetését, valamint a közösségek hosszú távú harmonikus működését és fejlődését. Fejleszti a grafológiát, mint tudományt és szakmát, oktat és kutat.

Olyan hallgatók számára szervezett képzés, akik a sikeres vizsgák után főállású grafológusként kívánnak dolgozni, vagy munkájuk szerves részét képezi a grafológia ismerete (HR-szakemberek, pszichológusok, pedagógusok, stb). Felvételi követelmény: érettségi vizsga. A képzés időtartama 36 óra/félév; összesen 4 félév.

  • A képzés: szombaton vagy vasárnap zajlik.
  • Alkalmanként 11:00-16:00 óráig, közben egy félórás ebédszünettel.
  • Ez egy félév alatt 6 alkalmat jelent (6*6 tanóra=36 óra).
  • Egy félév tandíja: 72.000 Ft,- (3*24.000 Ft,- részletben).

A képzés indulása: előreláthatólag szeptember közepétől indul.

Minimum 7 fővel lehet indítani a csoportot, de csatlakozni már nem lehet menet közben. Maximum 15 fő lehetséges, a tananyag hatékonyabb elsajátítása és az egyéni konzultációk, megbeszélések érdekében. A záróvizsga díja még nincs megállapítva, valószínűleg az utolsó félév kezdetére véglegesítve lesz. A képzés eredetileg 4 félévből áll, de lerövidíthető 3 félévre is megbeszélés alapján.

A tanfolyamra olyan érdeklődők jelentkezhetnek, akik rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal. Órarend és tanmenet csak a megállapodás után lehetséges, mivel a Grafológiai Intézet az országban a legnagyobb múlttal rendelkező képző intézmény.

Elérhetőségek:

Grafológiai Intézet Kft.

1114 Budapest, Bartók B. 39,3. em./2
Tel:+ 36-1/310-7112
Fax: +36-1/319-2960
E-mail: gikepzes@t-online.hu
Facebook: Grafológiai Intézet