BÖLCSESSÉG ISKOLA: MEDITÁCIÓS TANFOLYAM

Kedves Érdeklődők! Kedves Barátaim!

Egy különleges, élményekkel teli rendezvénysorozatra hívom fel a figyelmeteket!

Számos spirituális eseményen, könyvbemutatón, Tv-ben, újságokban találkozhattatok Balogh Béla íróval.


Talán kevesen tudjátok, hogy Béla az angliai székhelyű Fehér Sas Páholy magyarországi vezetője. Angliai mintára magyarországi vonatkozásban indította útjára ebben az évben a páholy, a Bölcsesség Iskoláját, melynek nem titkolt célja az emberek saját valódi lelki természetének a felismerése, tanításai, útmutatásainak a segítségével ráhangolni az egyént, hogy az univerzális szeretet útján irányítsa, teremtse könnyedén az életét.

A Bölcsesség Iskolájának a központja Piliscsabán van, de, az idén több vidéki városban is megkezdte működését a szellemi központ, így, Sopronban is.

Helyszín: Nap-Ház Natura Egészségközpont, Sopron, Kossuth utca 2

Időpont: 2017 Április 2, 10-18 óráig                                Tanfolyam díja: 10.000 Ft

A tanfolyam alatt megtanulhatjátok a meditációval kapcsolatos alapvető tudnivalókat, s betekintést nyerhettek a Bölcsesség Iskola működésének a rejtelmeibe.

  • Mi a meditáció célja, lényege?

  • A meditáció tudományos és spirituális háttere, jelentősége

  • Mi történik a meditáció alatt?

  • Meditációs technikák

  • Testhelyzetek, pozíciók

  • Milyen lehetőségek / veszélyek állnak fenn a meditáció alatt?

  • Hogyan lehet védelmet biztosítani illetve, hogyan kell visszatérni biztonságosan, ellenőrzött módon a fizikai testbe, annak meditáció közbeni esetleges elhagyása esetén.

  • A meditáció során leggyakrabban előforduló szimbólumok

 Az elméleti tudnivalókat gyakorlat követi váltakozva, így a nap végén minden résztvevő alapos, megnyugtatóan használható tudás birtokában folytathatja lelki fejlődését.

Az iskolának nem célja a térítés. Mindenkinek saját felelőssége eldönteni melyik misztérium áll hozzá a legközelebb. A tanítások ugyanakkor egyedülállóak, mivel, összhangban vannak az univerzális törvényekkel és tudományos kutatás eredményeivel.