Feelness Sensation – Az örömteli párkapcsolat megélése

A tanfolyam díja 18.000 Ft/fő. Pároknak kedvezményesen 27.000 Ft.

Időtartama 2*3 óra

Időpont: szervezés alatt

Jelentkezem

A mai világban egyre kevesebb idő jut a párkapcsolatok ápolására, annak harmonikus megélésére. Gyakran hiányzik kapcsolatainkból az életerő és mindemellett a gyengédség, annak kifejezésének a képessége.

Ez a tanfolyam segítséget nyújt azoknak a Pároknak, akik szeretnék újjáéleszteni kapcsolatukat, megtölteni azt valami újdonsággal. Párkeresőknek is érdemes eljönni, hogy megújult energiákkal és tudással vonzhassanak be egy pozitív rezgésekkel teli kapcsolatot.

Ha Párod nem szeretne eljönni, semmi baj, lepd meg Őt az új képességeiddel. Ajándékozzátok meg magatokat,barátaitokat a tanfolyammal. A siker garantáltan nem marad el!

A program tartalma:

· A szeretet fogalmának egyéni értelmezése, az érzelmi szükséglet felállítása vezetett meditáció keretében egyéni érzelmi szintű felismeréssel és megoldással. A gyakorlat során válaszokat kapunk az alábbiakra:

o Kinek milyen értelmezésben van a szeretet fogalma?
o Hogyan élhetjük át a feltétel nélküli szeretetet?
o Milyen szeretetet tudok adni? Csak adni vagyok képes vagy kapni is, és milyen arányban?
o Ismerem-e a Párom érzelmi szükségleteit?

· Stresszoldó technikák gyakorlása, melyek segítenek, hogy a hétköznapok stresszei ne nyomják rá bélyegüket a kapcsolatra. Pár perces rendkívül hatékony gyakorlatok, amiket mindenki egyedül is tud végezni otthon.

Ez a program abban különleges, hogy a párkapcsolatok minőségét azáltal javítja, hogy egyéni érzelmeinket és képességeinket fejleszti.
Az érzelmi oldalról a szeretet egyéni értelmezése, a saját érzelmi szükségletünk felállítása segíthetnek például abban, hogy teljesen más szemszögből közelítsük meg kapcsolatunkat és Párunkat. Választ kaphatunk arra, hogy miért nem volt eddig vagy átmenetileg harmónia. Érzelmi szinten tesszük helyre ezeket az érzéseket, tehát nemcsak feltárjuk a problémát és kiengedjük a nagy világba a negatív érzéssel a résztvevőt.

Fizikai szinten a Feelness Sensation masszázsoktatás segít abban, hogy szeretetünket érzések útján is úgy tudjuk kifejezni, hogy az közben pozitív rezgéseket keltsen a másikban, és segítsen a teljes ellazulásban.

Nem intim masszázsról van szó! Helyette nagy hangsúlyt kap a fej-nyak-váll-arc kellemes és stresszoldó masszázsa (arcon stressz pontok kezelése) a has-mellkas masszázsa, mely során a melleket nem érintjük, azonban a hormon háztartásra is rendkívül jótékonyan hat. Szerepel még a talpak és kezek masszázsa is a programban, de összességében egy egész testre kiterjedő kezelésről van szó, amit lehet ruhán keresztül ,illetve olajosan is végezni.

Tehát ha valaki a párja nélkül tud csak eljönni, vagy jelenleg még nincsen párkapcsolata, akkor sem kell megijedni a tanfolyam masszázsoktatási részétől,l hiszen nem kerül kellemetlen helyzetbe gyakorlópartnerével.

A Feelness Sensation így segít mind a nőknek, mind a férfiaknak, hogy érzelmileg és fizikai szinten is pozitívan, örömmel telve tudják megélni meglévő vagy leendő kapcsolatukat.

· Feelness Sensation masszázsoktatás az érzékek felébresztésére, a gyengédség érintéssel történő kifejezésére, Kedvesünk stresszoldására szeretetteli masszázzsal.
A masszázs egész testre terjed ki érintve a fej és a nyak speciális masszázsát, a lábakat, kezeket, a hasat stb. Földön, polifoamon tanulunk, egymáson gyakorlunk ruhán keresztül is, illetve olajos formában is. Kényelmes ruházat és egy nagyméretű törölköző, papír, toll szükséges a részvételhez. Masszázsolajat, polifoamot és takarókat a tanfolyamon biztosítunk.

· Csakra meditáció a párkapcsolati energiák harmonizálására

Jelentkezési lap

error: