Feelness klub

A Feelness Völcsei Judit természetgyógyász, lélekgyógyász és Makay Mihaéla okleveles masszőr egyedi módszere Magyarországon.

Nevét a fitness és a wellness szavakból kapta, ahol a legnagyobb hangsúlyt a mentális és érzelmi állapot javítása kapja. A feelness kezelések egy részét különböző alternatív módszerek, mint pl. speciális masszázsok, 6 kineziológiai ág szintézise, vezetett meditációk, érzelmi oldások képezik, melyek a lelki és energetikai blokkokra hatnak stb. Ez egy komplex terápia-együttes, amiben stresszoldó, énképerősítő, koncentrálást segítő gyakorlatok egészülnek ki testi kezelésekkel, lelki, érzelmi szintű feltárásokkal és megoldásokkal.

Nagyon fontos, hogy a Feelness nemcsak testi szinten segít ellazulni, oldani a feszültséget, hanem érzelmileg is. Nemcsak feltárások történnek a Feelness kezeléseken, tanfolyamokon, hanem mindenki saját maga állítja fel saját ok-okozati összefüggéseit. A feltáráson túl pedig mindig kezeljük az érzelmi blokkokat. A Feelness komplx módszernek köszönhetően nem negatív érzéssel távoznak a résztvevők, hanem egy felszabadult közérzettel.

Számos olyan egyszerű technikát alkalmazunk testi szinten is, melyeket pár perc alatt el lehet végezni, és a résztvevők a hérköznapokban is tudják őket alkalmazni, amikor szükség van rájuk.

A Feelness harmónia egyénre szabva! Mégis csoportos klub formájában is működik a módszer. Az érdekes előadásokat egészítik ki a csoportos, mégis egyénre, a lélekre ható vezetett meditációk, és speciális technikák gyakorlása. Így a Feelness klub több, mint egy beszélgetős klub. Valódi segítséget nyújt a hétköznapokra a résztvevőknek, akik emellett egy olyan közösség részesei lehetnek, akiknek hasonló az érdeklődési köre, ahol megértésre találhat mindenki.

A Feelness Klub egy olyan különleges interaktív foglalkozás, ahol nemcsak beszélgetünk az aktuális témákról, hanem azokkal kapcsolatos előadások, technikák, vezetett meditációk, oldások lesznek.

Az alkalmak 90 percesek, kéthetente lesznek megtartva és bár csoportos formájúak, mégis garantáltan személyre szólóak és egyediek. Ára 1800 Ft/alkalom

A klubfoglalkozásokat Makay Mihaéla, feelness tréner tartja.

Bemutatkozás: Gyerekkorom óta érdekel a masszírozás és minden alternatív téma. Édesanyám, Völcsei Judit, a Szepes Mária Fényháza vezetője, természetgyógyász, lélekgyógyász, és szórakozásomat részben abban leltem, hogy könyveit bújtam, tanulmányoztam.
Először kisgyerekként végeztem el a Reiki I-II.,majd a Pránanadi I.-II., majd az Angyal tanfolyamot. 2009-ben vettem részt az indiai fejmasszázs tanfolyamon, majd ezt követte a marokkói, a thai baba és gyerekmasszázs, illetve a frissítő masszázs.
Elvégeztem a kineziológia Touch For Health 1-4. tanfolyamokat, a Biokineziológiát és a Stress Releaset, illetve az összes kineziológiai ág szintézisének tanfolyamát.
Felnőtt labdarúgó csapat masszőreként szakmailag sokat tanultam, gyakorlati tudásom szélesedett.
Folyamatosan képzem magam alternatív, természetgyógyászati témában.

Mi az a Feelness?
Egy olyan módszer, ami tartós és jó közérzetet eredményez fizikai, érzelmi és mentális szinten is. Ötvöztük minden eddigi tudásunkat, hogy mindenki számára egyéni megoldást tudjunk nyújtani, legyen szó kisgyerekről, szülőről, túlhajszolt dolgozóról vagy bármilyen testi-lelki problémával küzdő személyről. Fő profilom a Baba és Gyermek Feelness, a Mély Önismereti képzés, és a Stressz kontroll. Most már Anyaként is tapasztalhatom, hogy ez a módszer és eleve önmagam kezelése milyen pozitív hatással van a fiamra.
Hiszem, hogy a fizikai szinten akkor keletkezik tartós zavar, ha a lélekben vagy az idegrendszerben valamilyen hatás következtében felborul az egyensúly. Lelket és testet együtt kell kezelni, de ez mindenkinek a saját döntése és felelőssége, hogy megteszi-e.
De ne feledjük: “Ha ma kezeljük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit!”

Garantálom, hogy a klubfoglalkozások változatosak és nagyon tartalmasak lesznek. Tulajdonképpen minitanfolyamként is fel lehet őket fogni, mivel konkrét technikákat is fogunk gyakorolni. A klubon az összes eddig megszerzett tudásomat és a lelkiismeretes hozzáállásomat fogom nyújtani a kedves résztvevőknek! Ezen kívül időnként társelőadókat fogok meghívni egyes témákban (pl. asztrozófust, lelki vezetőt, hordozási tanácsadót, természetgyógyászt stb.),hogy még érdekesebbek legyenek a foglalkozások.

Tehát, ha szeretnél velem fejlődni és egy hasonló érdeklődésű emberekből álló csoport tagja lenni, gyere el, várlak szeretettel!

Ízelítő a témákból a következő 3 hónapra:

2018. február
A csakrákról bővebben (Az alapismereteken túli információk) A csakrák és a kapcsolatok, leválás és csatlakozás a 2 ember között, csakra meditáció

március
Vezetett meditáció saját magzati korunkba érzelmi oldással (Választ kapunk arra, hogy mennyire éreztük magunkat biztonságban, hogyan kaptuk a szeretetet stb. és az ezekkel kapcsolatos blokkok érzelmi oldása

április
Mi az a stressz? Milyen típusai vannak? Miben mutatkozik meg testi,szellemi, mentális szinten? Pár perces stresszoldó technika elsajátításával, fizikai szintű kezeléssel a foglalkozás során

error: