ÉN- és emberismeret

Miben nyújt segítséget és hogyan?

Mindenki megoldást keres valamire. Vonatkozzon különböző kapcsolatokra (párkapcsolat, családi, baráti, munkahelyi viszonyok) Válaszokat akarunk kapni arra, hogy jó szülők vagyunk-e, hogy megfelelő társa vagyunk-e párunknak? Egy-egy kritikus élethelyzetben meglátni a helyes kiutat, felismerni a változás szükségét, tudatosítani magunkban, hogy van választásunk, megtudni, hogy kik vagyunk, mi az életcélunk, életfeladatunk. Mindezek az élet természetes velejárói. A már közhelynek számító válasz tényleg bennünk van. De csak úgy tudjuk meg, ha ismét felvesszük, vagy megtaláljuk a kapcsolatot gyermek-énünkkel. Mert, ahogy Szepes Mária: „a felnőttek kinőtték azt, amit már tudtak. Vissza kell szerezniük. Akiben meghal a gyerek, önmaga halott.”

Tennünk kell ezt azért is, hogy a környezetünkben élők és gyerekeink, felismeréseink pozitívumait vigyék tovább.

„Szeretet, jóság, végtelenség, halhatatlanság. Ezek a szavak, melyeknek a felnőttekbe bele kell nőnie és meg kell valósítania, mielőtt tovább adná ő is.”

A modulokon résztvevők az elméleti részen kívül személyes élményként tapasztalhatják meg az egyes korokban előforduló negatív élmények oldását. Ezzel megváltoztatva mind a saját, mind a környezettel szembeni értékrendet, ami nagymértékben hozzájárul a konfliktusmentes hétköznapokhoz.

Karakterológia

A bennünk rejlő érzelmek különböző testi jelekben mutatkoznak meg, melynek ismeretében egyaránt jobban megismerjük saját viselkedési formáinkat, másrészt könnyebben toleráljuk szűkebb, és tágabb környezetünkben élő emberek megnyilvánulásait, felismerhetjük jellemét. Segít a különböző kommunikációs és kapcsolatbeli problémák kezelésében.

Témakörök:
– Mit is takarnak az egyes gesztusok?
– Milyen a gondolkodásmódunk?
– Mennyire fejlett a kézügyességünk?
– Az élet mely területein lehetünk sikeresek?
– Mennyire látszunk határozottnak, milyen a fellépésünk?
– Milyen az általános és stressz helyzetben adott reakciónk?


Graphokineziológia – Névdiagram

A tanfolyam díja: 65.000 Ft, a jelentkezési határidőig történő egyösszegű befizetés esetén: 59.000 Ft.

Jelentkezési határidő: november 22.

A tanfolyam időpontja: november 24-25. 9-16 óráig

Óraszám: 40

Minimum résztvevők létszáma 6 fő

E program egyaránt szól grafológusoknak, kineziológusoknak, vagy azoknak, akik bővíteni szeretnék önismeretüket, de immár a szellemi szinten.

Nem utolsó sorban azoknak a szülőknek, tanulóknak, akik segítséget szeretnének kapni bizonyos részképesség zavar orvoslására (disgrafia, dislexia, figyelemzavar)

A témakörökből:
– világos izomteszt
– betű-raszter
– íráskomponensek
– blokkok kora, oldása
– mixer
– 3D-s agybehangolás
– leggyakoribb emóciók
– a balansz blokkdiagramja
– betű-meditáció
– grapho-kineziológiai balansz

Mindenkiben felmerül egyszer a kérdés, hogy miért pont azt a nevet kapta, mit jelent, mi a jelentése, milyen életcéllal és feladattal van összefüggésben. Melyik nevünket szeretjük leginkább: a vezeték, kereszt, vagy a becenevünket? Melyikhez milyen érzés, és milyen emlékkép társul?

Mindezekre választ kaphatunk ezen a tréningen. De megtapasztalhatjuk azt is, hogy egy oldás, és pár perc gyakorlás után hogyan változik meg a régóta megszokott írásunk.

A tanfolyam kuriózuma, Szepes Mária betű szimbólumai és analógiái, melyek összefogják, és megkoronázzák a tanfolyamon elsajátítottakat.


Lélekhíd- kapcsolat önmagunkhoz

– Megszólal a gyermek-én
– Önmagunk fogságában
– Lázadó szerepeink
– Élethelyzet változás kezelése
– A helyes út önmagunkhoz
– Leválás a szülői szerepmintákról


Az oktató:

BE_1a

Völcsei Judit vagyok. Természetgyógyászként dolgozom több mint 24éve. Főleg az emberi lelkeket gyógyítom, ahogy Szepes Mária mondta lélekvezetőként. Jelenleg a Szepes Mária Fényháza központot vezetem, a Mária nénivel közösen kidolgozott családterápia áll a fókuszban, de a programok által mindenki lelki felüdülésre, békére, nyugalomra, szeretetre talál, testi-lelki-szellemi szinten egyaránt.

Vesszőparipám az Önismereti programom, mely teljesen eltérő és rendhagyó. Ez nem szerepjáték, családállítás, személyiség – és karaktertípusok ismertetése, hanem önmagunk megtalálása, a szülői hitrendszerről való leválás, a környezetnek való megfelelés megszűntetése, és az érzések helyreállítása a magzati kortól.

Várom szeretettel a valóban önmagukért tenni akaró, fejlődni kívánó lelkeket!

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117
Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17-ig, szombaton: 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

Jelentkezési lap

error: