Hagyományos Népi Csontrakó Tanfolyam

A csontkovácsolás a gerinc ízületi fájdalmak gyors, fájdalom mentes kezelésére alkalmazott ősi, természetes megoldás.

A hagyományos népi csontrakó tanfolyamon megtanulhatja azokat a lágy technikákat amivel enyhítheti a fájdalmakat, megmozgathatja a problémát okozó területeket.

Mi a hagyományos népi csontrakás?

A népi csontkovácsolás megnevezés a népi köznyelvben vált ismertté és maradt fenn. Jelentését definiálni nem egyszerű, de tulajdonképpen a „helyretevésekkel” azonosítják még ma is sokan. Egykori, az emberi anatómiában járatlan képviselői, a „becsípődött idegek, és ficamok” kiszabadítását, illetőleg pontnyomásos (a mai akupresszúrának felelne meg) „helyretételét” értették alatta.

A mai, “modern” népi-csontkovácsolás a hagyományokból megőrzött fogásokat ötvözi a masszázzsal, és vezetett passzív kimozgatásokkal annak elősegítésére, hogy a “beszűkült” ízületeket, a feszes,- görcsös izomzatot lazítsa, ezzel az elmozdult ízületi találkozásokat “helyresegítse”, a tokszalag-becsípődéseket “kiszabadítsa”.

Az orvos, vagy gyógytornász hatáskörébe utalt “manuálterápia”, vagy “manuálterápiás eljárások” nem azonosak a “csontkovács” tevékenységgel annak ellenére, hogy a manuálterápia a csontkovácsolásból fejlődött ki! Úgy az alkalmazott fogásrendszerben, mint az alkalmazásuk céljában eltérnek egymástól! A csontkovácsolás (manuálterápia) csak orvosi diplomával végezhető!

Oktató: Verbőczy Péter

A tanfolyam díja:  60.000 Ft – 80.000 Ft – résztvevők számától függően (6 x 6 óra)

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés: A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.)  Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

A hagyományos népi csontrakó tanfolyam oktatási napjai: szervezés alatt

Jelentkezési határidő: folyamatosan!

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!

A tanfolyama kötelező kellékei: Kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat, papucs és íróeszköz jegyzetfüzet a jegyzeteléshez. Ezeket kérjük, mindenki hozza magával!

További információk:
Nap-Ház Natura Bolt:
9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117
Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17-ig, szombaton 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

error: