BATZ talpbetétek

Számítógépes talpfelmérés. Egyedi Batz talbetét.

SZÁMÍTÓGÉPES TALPFELMÉRÉS – EGYEDI TALPBETÉT!

Forradalmi új módszer a tökéletes kényelemért és az egészségesebb mindennapokért, Magyarország legnagyobb komfort lábbeli gyártójától.

Az egyedi  Batz talpbetét viselésével enyhülhetnek vagy teljesen megszűnhetnek az alábbi panaszok: lúdtalp, sarokfájdalom, harántsüllyedés, hát és derékfájás, fáradékonyság.

A termék egészségpénztárra elszámolható.

 

Tartásunk deformitásának számtalan oka lehet. Velünk született tényezők, rosszul megválasztott cipő és/vagy talpbetét használata, elhízás, az izomtónusok változása, túl sok sportolás vagy a mozgásszegény életmód hatására. Mivel talpunk jelenti az egyetlen kapcsolatot a talajjal, ennek a kis felületnek kell teljes testünket egyensúlyban tartani. Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyen alátámasztása van talpunknak.

Megfelelően megválasztott egyedi talpbetéttel és cipővel testünk egyensúlyba kerülhet, ezáltal megelőzhetőek lehetnek a test hosszútávú visszafordíthatatlan deformitásai. A már kialakult elváltozások okozta fájdalom is jelentősen csökkenhet.

STANDARD talpbetét fedés nélkül

Mindennapi használatra kifejlesztett egyedi talpbetét fedőanyag nélkül. Rezgéscsillapító, antibakteriális habosított alapanyagból készül. Könnyű, kényelmet és egyben megfelelő tartást biztosít, hosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját. Könnyen tisztán tartható, akár mosógépben is mosható 30°C-on! A standard talpbetét a felhasznált alapanyagtól függően különböző színkombinációban rendelhető. Rendelhető méretek: 28-48.

PRÉMIUM talpbetét fedéssel

Mindennapi használatra kifejlesztett talpbetét, mely rezgéscsillapító, antibakteriális habosított alapanyagból készül. Hidegben, melegben egyaránt komfortérzetet és tartást biztosít, hosszú időn át megőrzi rugalmasságát és formáját. Boxbőr, velúrbőr és memóriahabos fedőanyaggal ajánlott. A különböző fedőanyagokról bővebb információt itt talál. Rendelhető méretek: 28-48.

error: