Ayurvédikus masszázs

Néhány gondolat az Ayurvédikus masszázstanfolyamhoz.

Feltételezhető, hogy minden nép rendelkezett az ősidők óta valamilyen egészségmegőrző és gyógyító ismerettel. A történettudás a mai napig az Indus-völgyi civilizációt tartja elsőnek és az innen először írásban is fennmaradt tudományok (Védák) közül az egészséget és a gyógyítást taglaló Ayurvéda a mai napig ható ismeret és gyakorlat.

Ahogy a Svédmasszázs során szükséges a masszázsgyakorlat mellett az anatómia, a reumatológia, az elsősegély és a masszázselmélet megfelelő mértékű elsajátítása, úgy az Ayurvéda masszázshoz is szükséges elméleti képzés, az Ayurvéda ismeretanyagából. Nem elegendő tehát a fogások sorrendjének és technikájának elsajátítása. A masszázskezelés a kiváló élettani hatásai mellett egyfajta mentális kényeztetést is ad, ami általában a keleti masszázsokra jellemző nagyobb mértékben. Emiatt is és a különleges kezelési technikái miatt, ami teljesen eltérő az európai típusú masszázsoktól egyre közkedveltebb.

 

A tanfolyam célja:

A képzés az Ayurvéda masszázskezelés alapfokú ismeretét adja, rész- és teljes masszázskezelés vonatkozásában. A képzett és gyakorlott masszőrök számára a szolgáltatásbővítés lehetőségét biztosítja. A későbbiek folyamán erre épülő továbbképzésre is lesz lehetőség.

 

Oktató: Kovács Lajos gyógymasszőr, masszázsoktató

A tanfolyam díja – részletfizetés esetén:

100.000 Ft

A tanfolyam díja – egyösszegű fizetés esetén:

90.000 Ft

Jegyzet ára:

2.000 Ft

Vizsgadíj:

10.000 Ft

80 tanóra – havi 2 nap, 5 alkalommal, kb. fél éves időtartam. Így elegendő idő jut a hallgatók elméleti és gyakorlati felkészülésére. A tanfolyam javasolható minden érdeklődő számára, aki minimum svéd frissítő masszázs tanfolyamot végzet.

 

A képzés maximálisan 6 fős csoportokban történik.

 

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez szükséges előképzettség: Svéd Frissítő masszázst tanúsító okirat megléte, bemutatása.

 

Jelentkezés: A tanfolyamra jelentkezni a jelentkezési lap küldésével, személyes kitöltésével és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással) lehet.

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Regisztrációs díj: 10.000,- Ft (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Amennyiben a részvételi díj fennmaradó részét a jelentkezési határidőig egy összegben befizeti 10% kedvezményt biztosítunk a képzés teljes árából!  (Ha a jelentkező a tanfolyamra való részvételtől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, azaz 5.000 Ft kerül visszafizetésre. A másik 50% az adminisztrációs költségeket fedezi. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.)

Részletfizetés esetén a teljes összeg kerül kifizetésre több részletben, legfeljebb a tanfolyam időtartamának feléig bezárólag.

 

Bankszámlaszámunk:

Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a regisztrációs díj (10.000 Ft) befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam elvégzése után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető.

Ára: 2.500 Ft/db.

 

További információk: Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117

Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17h-ig, hétvégén: 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!