Ayurvédikus testmasszázs tanfolyamok

Az ayurvéda az ősi Indiából származó egészségmegőrző és gyógyító filozófia, amely több mint 5000 éves múltra tekint vissza. Holisztikus szemlélet, amely a testi-lelki-szellemi folyamatokat egységben vizsgálja és a gyógyulásra is komplex megoldást képes nyújtani. Az ayurvéda filozófiája szerint minden betegség eredendően a természet törvényeinek helytelen betartásából következik.

Az ayurvéda szó jelentése: az élet tudománya.

Az ayurvédikus masszázsok nem az izmok erőteljes kidolgozását célozzák meg, hanem lazító, nyugtató hatásukkal jelentősen növeli az erőnlétet, vitalitást és a természetes immunitást. Levertség, depresszió lelki panaszok esetén is jelentős enyhülést hoz. A kezelések során, az energiapályákon (nadik) kialakult blokkok oldódnak, így az energia (prana) ismét szabadon áramolhat a testben, ezzel elősegítve a panaszok enyhülését, beindítva a test öngyógyító mechanizmusát.

Sokféle ayurvédikus kezelés létezik. Ezek némelyikét csak orvos végezheti. Az általunk kínált tanfolyamok önálló egységet képeznek, a modulok nem egymásra épülnek. Az alábbi kezeléseket sajátíthatják el a hallgatók központunkban.

BE_1a

Belányi-Sztraka Éva vagyok. Természetgyógyász-fitoterapeuta és masszázsterapeuta.

Hosszú-hosszú éveken át dolgoztam irodavezetőként multicégeknél. 2009-ben kezdtem el masszírozni. 2012-ig két műszakban csináltam két teljesen más dolgot. 5-ig az irodában végeztem a dolgom, utána pedig az egyre bővülő vendégkört masszíroztam.

2012-ben az irodai leépítések után döntöttem úgy, hogy ezentúl nem  lesz munkám, csak kedvtelésem, most már csak a masszírozás fogja az életemet kitölteni. Helyes döntés volt.

2013-ban kértek fel masszázsoktatásra, azóta hétvégeken ezt csinálom. Alapvetően a keleti technikákat oktatom és csinálom.  Rendszeresen képzem-továbbképzem magam, mindig találok valamit, amit még beépíthetek, amivel bővíthetem az általam nyújtott szolgáltatásokat.

Masszázstechnikák, melyekkel dolgozom:

– talpreflexológia
– thai talp és lábmasszázs
– ayurvédikus indiai testmasszázs
– Indiai fejmasszázs (Champi)
– Kínai masszázs
– kismama masszázs
– babamasszázs
– aromaolajos thai masszázs
– lávaköves masszázs
– bambusz/rúdmasszázs

További információk:

Nap-Ház Natura Bolt, 9400 Sopron, Kossuth Lajos u. 2.
Tel.: 99/78-78-33, 70/6090117
Nyitva tartás: Munkanapokon 9-17-ig, hétvégén: 9-13-ig.

Jelentkezzen most, és használja ki a kedvezményeket!

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el! Utalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.