Aromaolajos thai masszázs

oil thai

A tanfolyam időtartama: 25 óra (2,5 nap)

Hétvégi képzés (1 hétvége)

Beosztás: péntek: 16:00 – 20:00,
szombat – vasárnap 9:00 – 17:00

A tanfolyam díja: 36.000 Ft, a tanfolyam megkezdése előtt legfeljebb 10 nappal befizetve: 32.000 Ft

Jegyzet ára: 1.500 Ft

A Thaiföldre látogató nyugati turisták hatására alakult ki az aromaolajos thai masszázs, amely a tradicionális thai technikát ötvözi a nyugati (svéd-, gyógy-,) masszázzsal. A teljes test masszírozása egyedi koreográfia szerint történik, három szinten hat a vendégre.

– Az izmok hangsúlyos átdolgozása a fizikai testre hat.
– Az energiapályákon lévő blokkok oldása.
– Az egyénre szabott aromaterápia a testen kívül a lélekre is hat.

Az aromaolajos thai masszázs javítja a vér- és nyirokkeringést, biztosítja az energia szabad áramlását, ellazítja a testet és a lelket.

Az aromaolajos thai masszázs hatásai:

nyugtat, feltölt energiával
serkenti a vér- és nyirokkeringést, az anyagcserét
oldja az energiapályák blokkjait
beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát
hidratálja, javítja a bőr állagát
csökkenti az izomfeszültséget
erősíti az immunrendszert

Amire szükség van:

2 db lepedő, 1 db közepes méretű törülköző
olaj, krém a masszírozáshoz
kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházat
fürdőruha (2 részes)
zokni, papucs

Jelentkezés előfeltétele: nincs

A képzés célja: a tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek a teljes testre kiterjedő aromaolajos thai masszázst önállóan elvégezni.

Tanúsítvány: a sikeres vizsgát tett hallgatók sorszámozott, magyar nyelvű bizonyítványt kapnak (igény esetén idegen nyelven is), mellyel egészséges embereket masszírozhatnak frissítő, egészségmegőrző céllal, már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik (fizikai közérzet javító szolgáltatás) és/vagy fitness – wellness központokban, szállodákban, szépségszalonokban vállalhatnak munkát.

Képzés tematikája

Masszázs elmélet (5 óra)

thai masszázs eredete
energiapályák (Sen)
aromaterápia, illóolajokBE_1a
a masszázs hatásmechanizmusa
a masszázs javallatai és ellenjavallatai

Masszázs gyakorlat (18 óra)

teljes test masszírozása a hallgatók egymáson gyakorolnak, személyes megtapasztalás

Vizsga (2 óra)

Oktató: Belányi-Sztraka Éva

A szabad helyek betöltése esetén korábban is lezárulhat! Jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, illetve a tanfolyami díj befizetésével válik hivatalossá.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után tanúsítványt kapnak a hallgatók. A tanúsítvánnyal egészséges embereket masszírozhatnak, frissítő, egészség megőrző céllal (wellness, fitness centrum, fürdők, stb.). A tanúsítvánnyal vállalkozói igazolvány váltható ki, önálló munkavégzésre ad lehetőséget.

A tanfolyam után angol és német nyelvű tanúsítvány is igényelhető, ára 2.500 Ft/db.

FONTOS TUDNIVALÓK!

Jelentkezését a 10.000 forintos regisztrációs díj befizetésével tudja érvényesíteni, amit készpénzben vagy átutalással tehet meg a Nap-Házban. Amennyiben nem veszi fel velünk a kapcsolatot és nem fizeti be a regisztrációs díjat a jelentkezési lapjának elküldésétől számított 1 héten belül, úgy a jelentkezését töröljük. A regisztrációs díjat beleszámítjuk a tanfolyam költségébe! Ha a befizetést utalással kívánja rendezni, számlaszámunkat e-mailben kérheti el! Utalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező és a tanfolyam nevét.

Fizetési akciónk a tanfolyam megkezdése előtti, legfeljebb 10 munkanappal befizetett teljes tandíjra vonatkozik.

Amennyiben a jelentkező bármely okból eláll a tanfolyamtól, a regisztrációs díj 50%-a kerül visszafizetésre, a fennmaradó 50%-ot a képzőhely adminisztrációs díjként számítja fel. Továbbá kérésre egy másik tanfolyamra átvezethetjük a befizetett összeget, ez kétszer módosítható. Amennyiben nem vesz részt egyiken sem, a befizetett összeget elveszti. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a teljes befizetett összeg visszakérhető, vagy a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.