Access Bars Tanfolyam

Hozzáférés a tudatosságodhoz!

ACCESS BARS TANFOLYAM 


Mire jó az Access Bars kezelés?
A fejeden lévő 32 pont finom érintése közben megnyílt az a kapu, ahol könnyedén kiürítheted a zavaró akadályokat. Amint hajlandó vagy a felszabadulást választani, automatikusan elindul azoknak a gondolatoknak, érzéseknek, hiedelmeknek, következtetéseknek az elengedése, amelyekkel saját életedet bekorlátoztad, s új lehetőségek tárháza nyílik meg előtted. Ez könnyebben történik, mint amikor kihúzod a dugót a kádból, és már oda sem kell figyelned. Az elméd nem tud téged szabotálni a pozitív változásban. Közben helyreáll a tudatosságod, tisztánlátásod, felszabadítod a képességeidet és önmagadként lehetsz jelen az életedben. Könnyedén megteremtheted és befogadhatod, amit választasz.

 

Részletesebben itt olvashat róla.: Jelentkezési lap

http://www.legyeljelen.hu/2016/02/az-elet-konnyeden-orommel-es-ragyogva.html

Te, a végtelen tudatosság sokkal tisztábban, erősebben tudsz megjelenni, mint ahogy valaha elhitted magadról. Éberebb lehetsz és a kezedben tarthatod és alakíthatod a sorsod. Ehhez nem kell erőlködnöd, vagy leásnod a tudatalattid mélyére, nem kell szembenézned minden kis vagy nagy „traumával”, csak engednek kell. Közben pihenhetsz, aludhatsz vagy beszélgethetsz a kezelőddel.

Ha ezt többször, vagy netán rendszeresen választod, akkor egyre szabadabb, nyitottabb és élőbb leszel. Mellékhatásként elmúlnak a testi tüneteid, diagnosztizált problémáid, hiszen minden fejben dől el.

Mit szólsz, ha azt mondom, hogy ezt a kezelést nem csak kipróbálhatod, hanem egy napos képzésen el is sajátíthatod. Van hozzá video bemutató, részletes jegyzet, színes fényképekkel illusztrált ábra, ami segíti a munkádat. A tanfolyam után megkapod a felvett hanganyagot is. A nap folyamán kétszer kapsz és kétszer adsz ilyen kezelést és a végére, kipihenten és magabiztosan kelhetsz fel a masszázságyról. Egy új, örömtelibb életet kezdhetsz, ha szeretnéd. Szóbeli eszközöket is kapsz hozzá.

Mi lenne, ha a családból vagy a baráti körödből más is jönne, és utána rendszeresen megajándékozhatnátok egymást ilyen kezelésekkel?

Mit szólnál hozzá, ha ezután akár pénzért is kezelhetnél másokat?

Részvételi díj 18 év felett: 54.000 Ft

15-18-éves korig és ismétlőknek: 27.000 Ft

Fizető szülővel 15 év alatti gyermeknek a szülő felügyelete mellett ingyenes. Külföldieknek a nemzetközi árlista szerint.

EGYÉNI KEZELÉSEK Február 11-én 10-tól egész nap.

Előzetes időpontfoglalás szeretetrezges@gmail.com címen. Az accessnek kb. 70 féle testkezelése van, amelyekből akár egyszerre több félét is lehet kombinálni, ha a test úgy kívánja.

Ezeket a teljesség igénye nélkül itt olvashatja.: http://www.accesskezeles.hu/2014/11/egyeni-konzultaciok.html

Más tudatos jelenlétben dolgozó oldások is választhatók, bántalmazás, érzelmi kapcsolati önértékelési problémákra. A személyreszabott kezelés módját találkozáskor egyeztetjük.

A kezelésekre és a bars tanfolyamra bejelentkezés a linken szereplő jelentkezési lapon, írásban és 10.000 Ft előleg befizetéssel történik, amelyről számlát a helyszínen tudok átnyújtani. MKB Zrt. Kun Eszter 10300002-50800467-11103284

Egyéni kezelések árai:

  • SOP – Lehetőségek szimfóniája kezelés facilitálással 30.000 Ft vagy Ausztriában dolgozóknak 150 EUR/alkalom

  • Access bars kezelés 15.000 Ft

  • Access testkezelés kombinációk facilitálással 15.000 Ft

  • Access facelift – energetikai bioránctalanítás (kb. 65 féle energiával) 15.000 Ft

  • Átfogó problémák gyökeres oldása forrásenergiával (trauma, bántalmazás, kapcsolatok, önpusztító tendenciák, függőségek, allergiák, fogadalmak, egészségi regenerálódás, tanulási nehézségek oldása stb.) 20.000 Ft. az időtartam 1-2 óra nem kiszámítható.

Lehetőségek szimfóniája haladó kezelés = SOP arra hivatott, hogy teljesen megváltoztassa az illető valóságát és több jelenhessen meg benne, mint amit eddig remélni mert és el tudott képzelni. Facilitálással együtt kb. 1 órás az időtartama. Erről az alábbi linken lehet részletesen olvasni. http://www.legyeljelen.hu/2016/02/a-lehetosegek-szimfoniaja-hogyan-szol.html

Facilitálás: A kezelésen szóbeli oldással is segítséget nyújtok, miközben akár access bars, akár személyre szabottan kombinált testkezeléseket végzek. A kezelés mikéntje és időtartama attól függ, hogy mi a probléma.

Foglaljon mihamarabb időpontot, amíg van!

Jelentkezési lap

Találkozunk legközelebb: !
Kun Eszter

error: